Vojvotkinja Kejt Midlton i princ Vilijam odlučili su da 6. decembra 2020. godine krenu na putovanje kraljevskim vozom kroz Englesku, Škotsku i Vels. Cilj je da obiđu što više mesta kako bi pružili podršku svima koji se bore protiv kovida. Iz dana u dan, lepa Kejt je plenila pažnju i svojim izgledom, a 8. decembra u poseti Kardifu bila je zaista prelepa u elegantnom kaputu iz kolekcije Aleksandra Mekvina.

Dug crveni kaput, dostojan kraljice, prati liniju tela, a Kejtinu besprekornu figuru ističe i dugačak karirani šal sa koketnim crnim kićankama na porubu. Šal je u kompletu sa kariranom suknjom, a cela kombinacija je kompletirana crnim čizmicama modne kuće Ralf Loren, elegantnom malom crnom tašnom i  kožnim rukavicama. Ispod kaputa se nazirala i crna bluza.

Kejt Midlton crveni kaput
Profimedia 

Nije ovo prvi put da Kejt nosi ovaj kaput, jer smo je prvi put videli u njemu još u oktobru, samo u drugačijoj kombinaciji. Tom čitavog ovog putovanja, Vilijamova supruga je menjala kapute - po jedan za svaku posetu u različitom mestu, ali svi su primetili da nijedan nije nov. Većina ih je stara bar po nekoliko godina, a vojvotkinja je poznata po tome da voli da "reciklira" garderobu.

Kejt Midlton crveni kaput
Profimedia 

Izvor: Lepa&Srećna