Prelepa mlada glumica Nina Janković oduševila je najnovijim fotografijama na kojima je iznela modnu kombinaciju koju će sve žene poželeti da iskopiraju, a najviše one sa plavim očima. 

Nina je napravila odličnu kombinaciju crnog (i vrlo modernog) "teddy" kaputa, uskih pantalona i ultratrendi čizama sa - neočekivano - plavim duksom u čuvenoj "elektrik" nijansi i napravila sjajan efekat, ističući na taj način plave oči. Kako je jedan od njenih obožavalaca na Instagramu napisao - "najlepše oči srpskog filma"!

Iako je ovo veoma moderan zimski autfit, sa kojim ćete svakako biti zapaženi na ulici, plavooke devojke će imati blagu prednost jer plava bluza, džemper ili duks u ovoj specifičnoj nijansi uz crnu pozadinu ostalih komada odeće, ističe ovu boju očiju još vise! 

 Ne zaboravite da ovaj mekani kaput ne gubi na aktuelnosti i da je ove godine i dalje moderan, kako u čuvenoj "kamel" nijansi, tako i u pastelnim bojama - svetloroze, "bebi" plavoj ili bež. Sve tri boje odlično će stajati baš - damama sa plavim očima.

 Izvor: Lepa&Srećna