Boja, kombinacija, ambijent - nova serija fotografija Jelene Karleuše zaista izgleda neodoljivo, pa mnoge žene sa radoznalošću razmišljaju - da li bismo i mi mogli da ove zime sebi priuštimo jedan beli kaput? Nije lako nositi ovakav komad u sivim zimskim danima, ali treba da znate da od pre par sezona bela boja više nije proterana iz zimskih kolekcija. Nekada je važilo pravilo - "nema bele kad počne jesen", a sada je situacija potpuno obrnuta!

Jelena ima dosta razloga da ponese popularni „teddy“ kaput. Prvi je, naravno, taj što joj odlično stoji, jer plavuša u belom je prizor koji uvek pleni.

Kombinacija je nežna i neodoljiva, jer uz  kaput nosi pastelnoroze čizme a neizostavan deo stajlinga je i omiljena joj Hermesova  "birkin" kožna torba, koja pozirala na susednom sedištu aviona.

Premda se već tokom jeseni "kamel" kaput od vunenih tkanina ustoličio na modnom prestolu za 2020/2021. godinu, mekani čupavi modeli  se i dalje ne predaju. Inače, "teddy bear" je nadimak popularnih dečjih medvedića - igračaka, a slavu ovim kaputima doneo je pokret protiv korišćenja prirodnog krzna u modnoj industriji.

Ideja je da se na njima zaista vidi da su napravljeni od veštačkih materijala a ne da imitiraju prava krzna. Kako Jelena već dugo promoviše ovakav pristup modi, njena nova serija slika u belom kaputu potpuno se uklapa u to.