Moda je uvek nalazila način da se prilgodi datoj situaciji. Te su se i ovog puta trendovi adaptirali uslovima, u kojima trenutno funkcioniše čitav svet, donoseći nam pojam „moda za kuću“. Žene uvek žele da budu lepe i moderne, pa nije izuzetak ni vreme koje sada najviše provode kod kuće.

Naša pevačica Aleksndra Prijović prava je inspiracija kada je kućna moda u pitanju. Njen izbor udobne odeće po kući je pamučna topla trenerka, i to u najpopularnijoj boji sezone – kamel. Izgled je upotpunila ugg čizmicama, nezaobilaznim zimskim trendom kada je obuća u pitanju.

Kamel pamučne trenerke, pored toga što su veoma mekane i tople, te daju svu potrebnu udobnost za poslove od kuće, potpuni su hit jesenje sezone. Te ako želite moderni komad garderobe i za kućne uslove, onda se ova trenerka mora naći na vašoj šoping listi!

A za "uggs" čizmice - ne treba ništa da vam kažemo! Znate da ne moraju da budu original i da ih možete kupiti i za hiljadu dinara, ali ono što vam možda nije palo na pamet , to je da nabavite jedne da vam služe samo kao patofne! Nikad se nećete tako ugrejati, verujte nam na reč!