Prošlo je samo par nedelja od kako je supermodel Emili Ratajkovski obajvila vest da, zajedno sa svojim suprugom Sebastjanom, očekuje bebu, a već uspeva da nas šokira svojim trudničkim stajlingom.

Par se upoznao 2018. godine, a potom iste i venčao, te ne skrivajući svoju sreću, podelio je sa nama neke detalje o trudnoći, kroz blog koji je Emili pokrenula inspirisana drugim stanjem.

Pomalo podsmešljivo, istakla ke kako njen muž voli da kaže da su “njih dvoje trudni”, ali  da zapravo samo ona zna koliko je trudnoća fizički i mentalno zahtevna.

Ali ovom inače ekscentričnom modelu, to ne smeta da nastavi sa svojim golišavim stajlinzima i isticanjem svoje trudnoće neobičnim izborom odeće. Podsetićemo vas da se ona i proslavila upravo ovakvim načinom oblačenja, ističući golotinju kao izraz svojih feminističkih stavova.

Pa je tako viđena krajem oktobra 2020. godine na ulicama Njujorka u njoj svojstvenom modnom izboru.

Odlučila se za trendi kamel kaput, koji je kombinovala sa braon čizmama do kolena navučenim preko farmerki.

trudna-manekenka-sokirala-slika-emili-ratajkovski-goli-stomak
Profimedia 

I dok je opuštena kombinacija teksasa i čizmi sama po sebi dala izvanredan izgled, ipak je jedan detalj prilično upadao u oči – a to ja način na koji je Emili nosila svoju klasičnu belu košulju.

Naime, gornji deo je bio zakopčan pri vrhu, a donji deo je ostavila otvoren za potpuno otkrivanje trudničkog stomaka.

Mislimo da se nijedna trudnica u Srbiji ne bi ovako obukla, šta vi mislite?

Anketa

Da li trudnica treba da izlazi na ulicu golog stomaka?

Izvor: Lepa&Srećna