Za više novca i sreće je pored našeg truda i rada potrebno i malo pravila za bolji život. Mnogi ljudi ih slede i novac neočekivano dolazi u njihove ruke, kroz posao ili brojne druge stvari. Evo u koja Feng šui pravila se kunu milijarderi.

Očistite nered

Kako biste oslobodili prostor za više novca u novčaniku, poželjno je da izbacite stare papiriće, račune i sve nebitne stvari, kako biste napravili mesto za više novca u novčaniku.

Raspored je važan

Posebno je važno da u novčaniku vlada red, kako biste prizvali novac i omogućili novčani protok u novčaniku. Potrudite se da kartice i dokumenta stoje na jednoj strani, sitni novac na drugoj, a papirni da bude lepo složen.

Boja je važna

Od boje novčanika sve zavisi, pa su stručnjaci za Feng šui istakli da treba izbegavati crvenu boju. Jednu boju su izdvojili kao posebno dobru, a to je zelena. Prema Feng šuiju zeleni novčanik povećava dohodak i treba ga nositi što češće. Posebno je dobar za preduzetnike, kako bi lakše poslovali i imali što veći poslovni prihod.

Izbegavajte polovne novčanike

Polovni novčanici zadržavaju energiju starog vlasnika, a vama mogu doneti samo probleme.

Oblik je važan

Feng šui stručnjaci smatraju da su pavougaoni novčanici, sa jasnim ivicama najpogodniji za privlačenje novca. Unutra ima dovoljno mesta da novčanice budu lepo upeglane, postavljene, a ima mesta i za kartice i sitniš.

Izvor: Lepa&Srećna