Poznata autorka Marina Tucaković je nedavno posetila nekoliko gradskih dešavanja, a po svemu sudeći se oseća bolje. Nakon dužeg vremena koje je provela kod kuće, sada je bolje i njeno zdravstveno stanje se popravlja.

Sada je otkrila kako se oseća i da li piše tekstove.

marina tucakovic biografija bez perike bolest
Printscreen/ Emisija Premijera 

"Pišem, ali manje otkako sam se razbolela. Mnogo sam se naradila u životu, sa neke strane meni ovaj poludodmor i odgovara", rekla je Marina Tucaković, pa je dodala sa kojom zvezdom je oduvek želela da sarađuje:"Nekako su oni uvek zvali mene, ja sam jednostavno radila za ljude koji su to tražili od mene. Maštala sam o tome da radim za Cecu i to se i dogodilo. Moj najveći uspeh je to što sam uspela bez obzira na sve hitove da podjednako uživam u tuđim tekstovima i pesmama. Neki tekstovi mi se nekad učine mnogo bolji nego moji, eto na to sam ponosna. Od Džibonija, Bajage, Bore, 'Dva dinara driže', to je fenomenalan tekst".

Poznata autorka je objasnila na koju pesmu je najponosnija.

"Najponosnija sam na 'Kukavicu', to je bilo baš genijalno, ponosna sam i na 'Što to beše ljubav'", otkrila je u emisiji "Premijera-Vikend Specijal".

marina tucakovic biografija bez perike bolest
Printscreen/ Emisija Premijera 

Najpoznatija autorka u regionu je otkrila koji pevači su najzahtvniji za saradnju.

"Najzahtevniji su bili Haris Džinović i Oliver Mandić. Hitovi postoje, ali niko ne može da zna šta će biti hit, krajnji sud daje publika", kaže ona.

Kako se razbolela mnogi su je zvali, a kako je vreme odmicalo sve ređe su je pitali za zdravlje. Sada je otvoreno govorila o tome, pa je istakla koja zvezda je najviše brinula za nju.

"Pre su me svi zvali, a sad tu i tamo neko zove. Uvek me zovu naročito ovi iz mlađe generacije, Milica Todorović, to su deca sa kojima sam ja malo radila, uvek me pitaju kako sam, da li mi treba nešto i to me više raduje nego da mi traže neki tekst. Ja sam u kontaktu sa svima sa kojima sam radila."

Izvor: Lepa&Srećna