Stajlinzi Kim Kardašijan su uvek brižljivo birani, i obično jasno stavljaju do znanja koliko je vredno radila na svojoj liniji. U prvom planu su joj struk ili dekolte, a neretko i oba. Ipak, čini se da je 15 godina mlađi dečko Pit Dejvidson uticao da rijaliti zvezda promeni imidž. Fotografisali su ih uslikali ispred restorana u kom su večerali sa najbogatijim čovekom na planeti, Džefom Bezosom i njegovom devojkom Loren Sančez.

Kim se odlučila za kežual kombinaciju koju je upotpunila efektnim cipelama neon boje. A ono što je privuklo najviše pažnje je model farmerki koje je odabrala. Zgodna Kardašijanka "uskočila" u široki model visokog struka, koji izaziva podeljena mišljenja među ženama.

Ovakav model je popularan već neko vreme, i dok ga neke dame obožavaju i rado ga kupuju, druge su mišljenja da nikome ne stoje dobro, a sa tim stavom slaže se i veliki broj muškaraca.

Profimedia Kim Kardašijan i Pit Dejvidson na večeri u Los Anđelesu

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna