Modna jesen 2021. godine doneće nam povratak devedesetih godina prošlog veka, ali - naravno - na jedan potpuno novi način.

To je trend koji pratimo već nekoliko godina, ali u predstojećoj sezoni neće biti neobično da se sada proširi sa jednog ili dva detalja na čitavu figuru. I zato, pozdravite ponovo nekad toliko popularne logotipe - brendovi će svoje ime ponovo moći da plasiraju na inovativne načine u garderobere svih doteranih dama.

Međutim, treba biti oprezan - postoji samo jedan način da logotip nosite sa ukusom i stilom, a to je da on bude "prikriven" u desenu pantalona, haljina, sakoa...

Najbolji primer? Zagledajte se u pantalone naše blogerke Tamare Kalinić! Crno-beli desen tek tad otkriva da se u njemu krije luksuzni Šanelov logo, a na prvi pogled to uopšte nije upadljivo.

Sllično je i na ovom slatkom šeširu Aleksandre Lap!

Da li možemo da negde i istaknemo vidljivo ime brenda? Apsolutno! Ako je reč o modnom detalju kao što su šnale za kosu, kaiševi na tašnama ili ukrasni lančići.

Takođe, dozvoljeno je "preterivanje" u skladu sa devedesetima - haljina za plažu i popularna torba marke Dior su najbolji primeri.

Izvor: Lepa&Srećna