Nije tajna da Saša Popović ne može da odoli majicama marke "Filip Plejn", jer je to i sam spominjao, a poznavaoci vrlo često primete kreacije sa istim potpisom i na drugim predstavnicima srpske estrade.

Jednostavno, Plejna mnogo vole na našem estradnom nebu, a ovaj zgodni i prebogati nemački kreator je upravo predstavio najnovije modele za 2022. godinu.

Kao što i govori njegov nadimak, "kralj sjaja" je odabrao bleštave tkanine, jarke boje, upadljive desene u kojima će i žene i muškarci biti zapaženi u svakoj prilici. Za njegovu odeću kažu da je to nešto između luksuza i jednostavnosti. Naime, to nije visoka moda već odeća koju bi mogli da nose mnogi, bilo na ulici (dnevni komadi) ili na svečanostima, poput maturske večeri ili na nekoj sceni.

Ipak, cene su za naše pojmove vrlo visoke - u onlajn autletu, trenutno, na popustu njegove haljine koštaju od 600 do 1000 evra, a za one elegantnije treba izdvojiti i više od 2000 evra. 

Da li će cene odeće Filipa Plejna biti uskoro prihvatljive i za nas? Ako je verovati vestima od ovog proleća, Plejn bi uskoro trebalo da otpočne i biznis u Srbiji. Navodno će se njegove jakne šiti u jednoj fabrici u Raškoj, a sam kreator je posetio našu zemlju i izrazio oduševljenje.

Dok cene malo ne padnu, uživajte u galeriji slika njegovih najnovijih modela i birajte stil koji će se najbolje uklopiti u vašu garderobu! 

Profimedia Majice, haljine, trenerke, jakne - evo šta predlaže modni kreator Filip Plejn za narednu godinu.

Izvor: Lepa&Srećna