Dame sa srpske estrade postale su i, manje ili više uspešne, influenserke pa njihovi Instagram profili mnogima služe kao inspiracija.

Ako tražite kupaći kostim i krstarite Internetom u potrazi za pravim modelom, videćete da je bikini ove godine favorizovan više nego ikad. U modi su što tanje tračice, pa su čak i one na donjem delu nemilosrdno podignute tako da se vidi i najmanji višak na "kritičnim" mestima. 

Ne zaboravite da pripadnici muškog pola  vole obline čak i onda kad bi ih žene rado prikrile. Zato nemojte biti previše kritični prema sebi. Ne zaboravite, "četrdesete su nove dvadesete" i računajte da će - čim malo pocrnite - tamniji ten maskirati pokoju striju, neku naslagu celulita ili masne jastučiće. 

Na kraju, ne zaboravite da su slike na Instagramu obično malko "doterane" da se najblaže izrazimo. Nije nije tako savršen i u realnom životu i u svakoj pozi. 

Ako tražite način da malo prikrijete stomačić, probajte neki od modela koji imaju tračice preko struka. One vizuelno odvraćaju pažnju pa će vaši drugi atributi doći do izražaja. Druga mogućnost je nešto dublji model donjeg dela - gaćice koje idu do ispod pupka - retro fazon - je ponovo u modi.

Treća opcija su ukrasi na gornjem delu - karneri koji naglašavaju grudi ili rese koje se spuštaju ka stomaku - to može diskretno da "zamagli" sliku pa ćete izgledati tip-top.

Pogledajte modele koje nose naše poznate dame - Anastasija Ražnatović, Milica Todorović,  Teodora Džehverović, Jelena Karleuša, Dara Bubamara, Lidija Vukićević... 

Instagram, Instagram / katarinagrujic.doll, raznatovicanastasija, jelenakarleusastar, darabubamara_official, milicatodorovicofficial, vukiceviclidija, katarina_zivkovic_official, teodoradzehverovic, Instagram Milica Todorović, Anastasija Ražnatović, Dara Bubamara, Katarina Živković, Teodora Džehverović, Katarina Grujić, Lidija Vukićević,

Izvor: Lepa&Srećna