Moda za leto 2021. godine konačno ima u fokusu kupaći kostim, jer je tokom prošle sezone malo ko brinuo o tome. Korona je promenila sve u vezi sa letovanjem, a sada se polako vraćamo uobičajenim planovima i razmišljamo o kupovini novog bikinija.

Večita crna boja ponovo će biti izbor mnogih, a sigurno ste već videli brojne modele koji su ukrašeni atraktivnim tračicama. Po pravilu, jedna ide visoko preko struka, otprilike skoro do pupka i time malo preseca figuru ali može i da malo prekrije kritičnu zonu.

Sofija Milošević, naravno, nema šta da krije i tračice su na njenom bikiniju samo ukras. Međutim, tako su raspoređene da model koji ona nosi zaista deluje beskrajno izazovno a zapravo, ne otkriva ništa. 

Donji deo ima nekoliko vertikalnih vrpci povezanih sa horizontalnom koja podseća na neki uski kaiš i naglašava manekenkin vitki struk. Na gornjem delu, sličan efekat je postignut trakom oko vrata koja prikuplja po dva para bretelica - nekako deluje kao do pola "skinut", onako kako žene inače vole da spuste bretele da bi osunčale dekolte.

Uz smernu a ipak provokativnu pozu, lepa plavuša je spremna da osvoji ne samo Španiju već čitav Instagram. Ona je trenutno na Palma de Majorki, sa Lukom i njihovim sinom Aleksejom.

Izvor: Lepa&Srećna