Redovna i kvalitetna nega lica je svakodnevno neophodna. Pogotovo kad krenu sitne bore potrebno je koži pružiti odgovarajući tretman. Važno je pronaći nešto što će pružiti lagani lifting i ujedno štititi kožu tokom vrelih i sparnih dana. Rešite jednostavno ovaj problem i neka vaše lice izgleda zdravo i mlađe! 

Korejska ekspres emulzija preporučuje se za sve tipove kože kao preventivno sredstvo protiv prvih starosnih promena. Specijalno je napravljena za sve koji preferiraju lagane kremaste teksture na koži.

Sastojci ove emulzije su: niacinamid, kolagen, aminokiseline, beli čaj, šitake i hidratantni kompleks.

Niacinamid (vitamin B3) ima blagotvorno dejstvo na istanjenu i oštećenu kožu, poboljšava boju lica, doprinosi smanjenju bora.

Kolagen stvara zaštitni film na koži i zadržava vodu, pruža efekat laganog liftinga.

Aminokiseline su neophodne komponente prirodnog hidratantnog faktora rožnog sloja epidermisa. Poboljšavaju metaboličke procese i pomažu obnavljanju vodenog balansa kože.

Beli čaj poseduje visoku antioksidativnu aktivnost, štiti ćelije od štetnih efekata ultraljubičastog zračenja.

Šitake stimulišu regeneraciju tkiva, povećavaju gipkost i elastičnost kože. 

Korejska ekspres emulzija
Promo 

UPOTREBA : Nanesite malu količinu ekspres emulzije na čistu kožu. Izbegavajte predeo oko očiju. Sačekajte da koža upije. Može da se koristi uveče i ujutru kao osnova za šminku.

Ekspres emulziju možete naručiti klikom OVDE po PROMO CENI od samo 243 rsd ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.

*Količine su ograničene, a celokupan asotiman preparata možete videti OVDE.

Tekst: PROMO