Kraljica Leticija je idol mnogim ženama zbog izvanrednog stila i elegancije, ali se dame dive i njenoj vitkoj figuri i mladalačkoj koži. Stručnjaci se slažu da je upravo Leticijina dijeta ključ za fantastičan izgled. Podsetimo, žena kralja Filipa VI ne pije kafu, gazirane sokove niti alkohol, redovno jede svežu ribu i povrže bogato gvožđem, a trudi se da uvek ima dovoljno proteina na jelovniku.

"Sigurno je i da je njena ishrana veoma bogata vitaminima, što je za kožu veoma važno", analizira Emiš Patel, priznati britanski stručnjak za estetiku i brigu o koži.

"Poznato je i da se redovno bavi jogom. Ipak, u poznim četrdesetim godinama to nije dovoljno, jer koža ne uspeva da se redovno obnavlja. Da bi se podstakla njena revitalizacija, neophodno je i da se spolja neguje vitaminima."

kraljica leticija
Profimedia 

Patel smatra da samo vitamin C može da tako podmladi kožu kakav je slučaj sa kraljicom Leticijom. "To je najbolji antiejdž proizvod, bilo da ga koristite u vidu seruma ili umešanog u neku kremu. Uz vitamin C, za zrelu kožu preporučujem i retinol", kaže ovaj ekspert.

Profimedia Dijetom i vežbanjem španska kraljica Leticija održava vitku liniju.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna