Vitka i elegantna, kraljica Leticija je uzor mnogim ženama. Voli klasičnu garderobu, ali uvek pronađe način da je uklopi na moderan način i pokaže da i te kako prati najnovije trendove. Za nju nije neobično da oblači iste ili vrlo slične modele, pa i da celo leto provede u običnim espadrilama. Ipak, u zvaničnim državnim prilikama uvek je maksimalno doterana.

Žene najviše zanima kako ova mama dvoje dece uspeva da održi vitku liniju. "Ja jedem dosta, ali nemam problem sa viškom kilograma", tvrdi Leticija koju su, svojevremeno, kritikovali da je premršava i upozoravali da ne drži strogu dijetu. "Takva sam, takva je moja građa", govorila je španska kraljica. Međutim, kaže da tri vrste pića nikad ne pije. To su kafa, gazirani sokovi i alkohol.

"Ponekad nam je to problem kad se priprema zvanična zdravica", otkrio je izvor iz kraljevske kuće. "Kraljica ne pije alkohol, dok je kralj Filip VI veliki poznavalac vina i ima svoj privatni vinski podrum u palati."

Velika pažnja koju pridaje fizičkoj kondiciji je "deo njene ličnosti", otkrila je kraljičina bliska prijateljica. "Uvek želi da dostigne savršenstvo i mnogo se trudi. Ako vežba, radi to 100 odsto. Ako radi jogu, ne zaustavlja se dok ne zna isto koliko i njen instruktor. Takva je u svemu, pa i u brizi o telu. U velikoj meri vodi računa o tome šta jede", kaže Leticijina drugarica.

Uglavnom se hrani namirnicama punim proteina, a od povrća najradije jede ono bogato gvožđem. Pošto ne dolaze u obzir ni gazirana ni alkoholna pića, njoj služe najčešće vodu i čaj, a ukupno popije i do tri litra tečnosti dnevno.

Profimedia Dijetom i vežbanjem španska kraljica Leticija održava vitku liniju.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna