Ovan

Kad god se sprema neka proslava, vi ste raspoloženi za veliku zabavu, naročito ako ste okruženi dragim ljudima. Imaćete dovoljno energije za prilično veliki krug prijatelja, a nije isključeno da upravo vi budete organizator novogodišnje žurke.

Bik

Ako je išta konstantno u vašem životu, to je vaš praktičan duh i individualnost. I zato ćete praznike najradije provesti radeći ono što najviše volite - spremaćete brdo hrane, isprobati nove recepte i osmisliti romantičnu večeru, verovatno samo za vas i vašu srodnu dušu.

Blizanci

Vama đavo a ni vaš duh ne daju mira, pa ćete naći načina da i u pandemijskim uslovima provedete žurku sa velikim društvom. Ako pritom još tu bude novih lica, niko srećniji od vas. Zato, slobodno krenite na neko gradsko slavlje.

Rak

Porodica i tradicija, to je ono što će ulepšati vašu Novu godinu. Nemate ništa protiv toga da je provedete u papučama, pa ćete čak izdržati i stare filmove, pod uslovom da bude servirana odlična hrana.

Lav

Gotovo je sigurno da ćete baš vi biti domaćin novogodišnje zabave. Ko bi bolje od vas mogao da osmisli tu žurku? Ne samo da ćete se najbolje provesti, već će i vaši bližnji uživati uz vas.

Devica

Nemojte sebi dozvoliti da se premorite pripremom i detaljima, jer će Nova godina doći i proći a da vi nećete stići ni da uživate u njoj. Zapravo, najbolje je da krenete u goste, tako ćete se pozabaviti samo tortom koju treba da odnesete.

Vaga

Nećete biti raspoloženi za neku bučnu proslavu. Radije ćete provesti mirno veče u toplini doma i uz svoje najbliže.

Škorpija

Ako ne provedete noć u "ilegali" sa svojim najdražim bićem, verovatno ćete vas Nova godina pronaći u nekom otmenom restoranu, sa pozivnicom samo za odabrane.

Strelac

Moguće je da će vas ovaj lepi praznik "uhvatiti" na putu, a u svakom slučaju vas čeka dosta dobre energije, glasne muzike i klabinga.

Jarac

Ništa vam neće biti draže nego da provedete ovu noć kod kuće, uz domaću hranu i čašu vina. Najvažnije će vam biti da se prisetite dobrih stvari i sve ono ružno ostavite iza sebe.

Vodolija

Bićete zvezda večeri, bilo da vi priređujete zabavu ili idete u goste. Naoružajte se svojim šarmom i duhovitošću i dobar provod je zagarantovan.

Ribe

Spremite se na noć punu emocija. U vama će se probuditi čitav vrtlog osećanja, pa vam astrolozi savetuju da budete umereni u svemu drugom.

Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

Izvor: Lepa&Srećna