Ovan

Teško je razlikovati kada osećate razočaranje u ljubav, jer u suštini živite svoj život razočarani u sve. Ovaj period može da vas inspiriše na pitanje šta je to što želite od svoje veze? Da li postoji nešto za šta ste voljni da se borite? Evo u čemu je stvar - nalazite se na tački gde sve što možete da vidite su promašaji vašeg partnera. Što je još gore, stalno ih ističete, kao da će ih to naterati da se promene.
Ne uviđate svoje mane, a kada vam neko na to ukaže naljutite se. Vaše razočaranje u ljubav je isključivo zbog vaše nesposobnosti da sami sebi pronađete grešku.

Devica

Kada odlučite da je gotovo, gotovo je. A to znači da se emocionalno zatvarate od svog ljubavnika ili supružnika. Ne osećate se kao da tražite previše, iako više ne donosite ništa vredno u vezu. Ceo teret predstojećeg raskida je na vašem partneru, a vi ne preuzimate nikakvu odgovornost. Veoma vam je teško da prihvatite da ste u dugoj vezi sa nekim koga više uopšte ne zanimate i to vas plaši. Ovaj period vam ne dozvoljava da se opustite. U stvari, tokom čitavog ovog tranzita bićete na ivici, čekajući trenutak kada će vam sve eksplodirati u lice.

Strelac

Ljubav je veliko, smelo, fantastično iskustvo za vas, sve dok oboje imate kontrolu. Previše ste razočarani u ljude i zbog toga mnogo očekujete od bilo kog drugog ljudskog bića, a zaljubljivanje u nekog uvek vam je donosilo bol i lažanu nadu. Kako bi bilo divno kada bi stvarni život mogao da bude poput onoga što se događa u tvojim mislima, ali na žalost nije tako.

Izvor: Lepa&Srećna