Dani pred nama, prema astrolozima, donose brojne izazove. Komunikacija će biti direktna, bez uvijanja, i pravi je trenutak da u govor uvedemo stvari o kojima već dugo ćutimo da bismo rešili sve nedumice. Međutim, pošto Ovnu često manjka strpljenja tako on prvo kaže pa razmisli da li je baš moralo da bude tako surovo.

Dani ispred nas, donose provokativnu i neprijatnu komunikaciju, bez razumevanja i tolerancije. Moguće su svađe na poslu, u partnerskim odnosima, u saobraćaju, kupovini... Manjkaće nam strpljenja, a usled toga su moguće i ozlede.

Tokom perioda do 19. aprila imaćemo različite faze, osećaćemo se i bespomoćno, ali kako Ovan nije navikao da bude žrtva nego pobednik, ta faza će biti kratkog daha.

Može se dogoditi da uvredimo nekoga iako nismo konfliktni. Ozbiljni sukobi kao i saobraćajne nezgode moguće su 16, 17. i 18. aprila. Ovnova upornost donosi mogućnost i da osvojite osobu o kojoj sanjate duže vreme, ali da budete osvojeni. Ipak, kako je ovaj znak spreman na sve postoji i mogućnost borbe, pa su mogući i neprijatni raskidi.

 Izvor: Lepa&Srećna