Zvezde nam govore mnogo toga, od toga kakvi smo ljubavnici, kakve su naše karakterne osobine, pa sve do toga kakve smo kolege na poslu - da li smo ćutljivi i povučeni, ili smo pak zloćkasti šefovi. Pojedini se rađaju kao izvrsne vođe i lideri tima, dok drugima to uopšte ne polazi za rukom. Kako kažu zvezde jedan znak se baš nikako ne snalazi sa vođstvom, a smatra se najgorim šefom u zodijaku. Astrologija kaže da je to Vodolija.

Njima ne polazi za rukom liderstvo i šefovanje, jer to podrazumeva kombinaciju kompromisa, logike, kao i brige o drugim ljudima - a sve to često ne poseduju. Naravno, nema baš svako ove osobine, a Vodolije jednostavno nisu rođene za ovu poziciju. Smatra se da nemaju urođene sposobnosti lidera, misle potpuno dugačije od drugih kolega i veoma je teško preneti svoje ideje i mišljenja timu.

Pomalo su konfuzne, ali i veoma oštre i zahtevne. Rad vikendom i prekovremeni rad podrazumevaju kao normalan deo života, pa Vodolije nisu baš omiljenje ni među kolegama zbog prevelikih zahteva i očekivanja koje imaju. Možda je pregrubo reći, ali zbog svog oštrog stava nekada se čini da ih kolege doslovce mrze. Kako bi Vodolije unapredile svoj rad kao šefa, ali i poboljšale odnose sa zaposlenima, trebalo bi da unajme saradnike koji će voditi brigu o timu.

Izvor: Lepa&Srećna