Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MESEČNI HOROSKOP ZA SEPTEMBAR 2021: Strelac konačno ima sreće, Lav mora da spusti "loptu"

Mesečni horoskop za septembar 2021. godine najavljuje i lepu stabilnost za Bika, kao i ljubavnu šansu za usamljene Rakove.

 dve devojke nasmejane Izvor: Shutterstock

OVAN

POSAO Odlučnost i upornost tokom ovog perioda neće nedostajati ovom sazvežđu. Imate jaku snagu i volju a tu će vam i pomoći osobe koji imaju bar slične osobine kao i vi a to su pre svega vama opozitna Vaga i Jarac koji je jako dobar za poslovnu komunikaciju. Dobar period od druge polovine meseca gde ćete imati pomoć od osoba od kojih se najmanje nadate. Verovatno je to neko ko je uticajan. Dobar poslovni odnos sa vatrenim i zemljanim znakovima. Posebno pojačana energija za novac od 22. septembra. LJUBAV Mogućnost da obnovite tajnu vezu nije problem za vas tokom meseca. Slobodni Ovan će imati uspešan period posebno kada upoznaju jednu ambiciozni i energičnu osobu poput njih samih i muški i ženski pripadnici ovog sazvežđa biće u prilici da urade nešto posebno na emotivnom polju a to je svakako tajna za sve nas. Ovan u braku ili dužoj vezi ima zadatak da napravi kompromis sa partnerom kako bi bio srećan tokom meseca. Moraće da naprave mnoge ustupke partneru. ZDRAVLJE Treba obratiti pažnju na grlo jer zna biti osetljivo u toku ovog meseca.

Možda će vas zanimati

BIK

POSAO Sada je šansa da se stabilizujete i da počnete da razmišljate o novim planovima za naredni period. Imaćete veliku podršku zemljanih znakova, mada bi i neka Vodolija mogla da se tu umeša, da pokrene tu vašu uspavanu kreativnost. Novac se predviđa za kraj meseca ali poznavajući energiju Bika to ne može da bude i ranije, jer Bik uvek ima zalihe. Važno je da sarađujete sa osobama koje su vezane za inostranstvo. LJUBAV   Vi ste zemljani znak ali zbog svoje pomalo spore prirode volite da imate pored sebe često osobe mnogo vetropiraste i brže od vas samih. Jedna osoba u znaku Blizanaca će vam pomoći da se stabilizujete i pronađete svoj put ljubavi. Ovo bi moglo biti interesantno i pokreće jednu zaista veliku i snažnu energiju koja ima priliku da donese rezultat jake i uspešne veze tokom meseca, pa i u budućnosti dalje. Bikovi u braku ili vezi imaju šansu da se stabilizuju, tokom kraja meseca. Veza i komunikacija mogu biti loši ali pomoć prijatelja i savet jednog Ovna može biti od velike koristi za vašu zajednicu.   ZDRAVLJE   Imunitet oslabljen.Više vitamina unosite u organizam.

BLIZANCI

POSAO   Za sada samo veliki planovi, ideje. Morate da se stabilizujete kako biste bili u prilici da tu svoju zamisao ispratite na realnom nivou. Potrebni su vam saradnici kako biste pokrenuli posao. Ne možete sami ovoga puta, već ćete uraditi jednu veliku organizaciju posla i pokrenuti sve oko sebe. Početak meseca će biti otežan ali kako se bliži kraj tako ćete i vi ići napred. I novac stiže sve brže i u većoj količini. Trebalo bi da sarađujete sa osobama koje su vezane za istok jer vam tamo leži veliki uspeh i sve će da bude bolje ukoliko prihvatite nov talas saradnje.   LJUBAV   Blizanci u braku ili vezi mogu pokazati izvesni problem u komunikaciji sa partnerom. Zapravo to se dešava i mesec dana u nazad ali sada je potrebno da budete uz partnera i date podršku jedan drugom. Sigurno je da ćete praznike provesti negde van mesta stanovanja a ceo mesec može da vam bude u mnogo boljem raspoloženju i većoj ljubavi od one na koju ste naučili. Slobodni Blizanci imaju šansu da upoznaju novu ljubav u svom okruženju ili je već to poznanstvo zaživelo, sada kao prijatelji mogu polako da razmišljaju o vezi i ljubavnoj energiji.   ZDRAVLJE Blizanci su skloni lakoj i brzoj prehladi.

RAK

POSAO   Vi ste sada na velikoj prekretnici i može se reći da ćete imati jako puno posla i obaveza kada je privatan biznis u pitanju. Nikako ne menjate kurs, već zapnite da završite sve što vam je zaostalo u prošlim mesecima i što imate još "repove" koje morate da posečete. Ženska osoba će vam u ovom trenutku pomoći da mnogo toga organizujete i popravite budžet. Posao vam se otvara tokom meseca. Imaćete vrlo zanimljiv put koji će vam otvoriti nove vidike, nove ideje i ne samo to, bićete u prilici da planirate posao po šest meseci unapred. U svakom slučaju zanimljiv mesec za vaše sazvežđe a novac već pristiže... LJUBAV  Dobar period za ljubav, posebno za one koji su slobodni i one koji su usamljeni. Ljubav se dešava upravo na poslu i tu možete da računate da ćete zaista biti u prilici da sretnete osobu koja vam može pružiti mnogo lepih i romantičnih trenutaka. Dopustite osobi preko puta vas da vas iznenadi ili možda pozove na kraći put. Za Raka u braku ili vezi stanje na emotivnom nebu se poboljšava.  ZDRAVLJE  Treba da vodite računa o svom telu, telesnoj težini i ujedno raspoloženju.

LAV

POSAO Samo posao u inostranstvu u ovom mesecu može da vam pomogne ili ste možda planirali da idete dalje od mesta stanovanja i da budete u novoj poslovnoj ponudi. Pravi je trenutak da zaradite veći novac. Imate dobre aspekte da radite, kako biste pokrenuli tokom jeseni svoj privatan biznis. Septembar je mesec kada dobijate nove saradnike, osobe sa kojima možete da ostvarite san o velikom privatnom poslu. Osobe Ovan i Jarac su idealne za vas i treba negde da sledite njihovu intuiciju i njihovu strategiju poslovnosti kako biste uspeli u svojim idejama. LJUBAV  Želite više, želite sve. To će vam se i ostvariti. Početak meseca je nekako okidač i za sve one koji su sami, usamljeni i koji traže svoju pravu takoreći idealnu ljubav. Nema više bola i patnje za vas. Prava osoba dolazi na vaša vrata. Spustite loptu, ego, videćete, sve će teći kao reka. Za one koji su u braku ili vezi može pomalo biti mesec razdvojenosti. Vaš posao čini da budete hladni ili ne dovoljno bliski i otvoreni. Potrebno vam je da provodite vreme sa partnerom mnogo više kako biste popravili situaciju. Pred kraj meseca stepen bliskosti raste.  ZDRAVLJE  Čuvajte donji deo tela.

DEVICA

POSAO  Sigurno postoji nešto dobro u ovom periodu. Sunce u znaku pravi širu konjunkciju aspekat u odnosu na tranzitni Mars. To daje mogućnost da se konačno poslovno pokrente i budete negde u centru pažnje i konačno nešto dobro iskrsne za vas. Ovde se jasno vidi da ćete biti u prilici da menjate postojeće stanje, tačnije da menjate radno mesto. Konačno bićete pokrenutni na pravi način i to je ono što vi volite. Dobra saradnja sa vodenim i zemljanim znakovima. LJUBAV   Desiće vam se zanimljiv susret. Ovo je neko iz prošlosti. Čekali ste previše dugo. Čekanje će se isplatiti. Osoba o kojoj mislite već duži period biće sa vama tokom meseca. Verovatno je to put u novu vezu, novu ljubav. Možete očekivati da to preraste u nešto ozbiljnije možda čak i brak ali ne još uvek zvanično. Vi ste oprezna Devica i to vas čini analitičnom osobom a samim tim ne ulećete tek tako u zajednicu a da sve ne proverite. Device u braku ili vezi mogu imati manje neraspoloženje i udaljavanje sa partnerom ali se situacija popravlja već tokom poslednje nedelje meseca. ZDRAVLJE Neraspoloženje s vremena na vreme.

VAGA

POSAO    Dobar period za sve Vage koje žele da napreduju ili pokažu svoj talenat. Imaćete priliku da otputujete u inostranstvo i tamo napravite jako dobar posao koji vam može biti "kamen temeljac". Vaša hrabrost i entuzijazam su zaista toliko veliki da možete da pomerite brda i planine. Vage koje nisu zaposlene, evo planetarne pomoći i to će sigurno biti ono što se očekuje. Treba da sarađujete sa osobama iz vašeg kvaliteta, tačnije iz kardinalnog kvaliteta znaka, Ovan, Jarac, Rak, Vaga ili sa osobama u znaku Lava.   LJUBAV   Potrebna vam je stalna podrška partnera a često osećate da ste bez toga. Ako iko može da ima taj osećaj onda će to sigurno da ima jedna Vaga. Po aspektu možete da računate na nepoverenje partnera ali morate da se stabilizujete kako biste držali i dalje sve u svojim rukama. Posebno Vage u braku ili vezi moraju biti obazrive u komunikaciji sa partnerom jer će jedino tako moći da poprave odnose. Za one koji su sami to će uskoro biti davna prošlost jer vam se na putovanju smeši nova ljubav. ZDRAVLJE   Obratite pažnju na način ishrane. Ovo je period kada su Vage naklonjene najlakšem i najbržem gojenju.

ŠKORPIJA

POSAO    Dosta dobar mesec za one koji žele da započnu nešto novo ili da se upuste u novu poslovnu avanturu sa osobama iz vatrenog sazvežđa. Morate da budete oprezni. Vi privlačite novac kao i on vas ali vaši partneri znaju da ponekad budu nestabilni ili nemaju jasne ciljeve. Važno je da slušate svoju intuiciju i to će biti pravi pogodak za vaš poslovni uspeh. Pokušajte da sarađujete sa Devicom ili osobom iz znaka Jarac.  LJUBAV  Veoma ste skloni tajnim vezama posebno važi za one koji su u braku ili dužoj zajednici. Sklonost ka strastima i zaljubljenosti vas "kida" i nikako ne možete da se zaustavite. Treba da imate pored sebe s vremena na vreme prave prijatelje koji su uz vas kako bi otvorili oči ili vas usmerili da ne ostanete "slepi kod očiju". Za one koji nisu u vezi, šansa da se stanje popravi sa novim poznanstvom, verovatno je to posao ili put koji ima veze sa poslom. Imaćete veoma zanimljiv i dinamičan mesec kada su emotivna dešavanja aspektovana.  ZDRAVLJE  Česte upale, to može biti povezano sa urogenitalnim ili respiratornim traktom.

STRELAC

POSAO   Strelac kao i uvek sija na polju poslovnih događanja. Veza sa inostranstvom se pojačava a to je dobro. Komunikaciju koju vi imate sa drugima to možemo nazvati savršenim, jer ste u prilici da dobijete zaštitu sa neba i da napravite posao stoleća. Vi jednostavno imate sreće. Oni Strelčevi koji su nezaposleni imaće podršku jednog Bika ili Blizanca koji može da pomognu i budu pokretači dobrog poslovnog projekta.  LJUBAV  Strelčevi u braku ili vezi skloni su svađama i stalnoj raspravi. Zapravo to i jeste negde priroda ovog znaka. Svako ko je u braku sa Strelcem mora da očekuje stav profesora koji svog učenika uvek podseća na greške. Pokušajte da nađete sredinu. Da ne upadate u vatru, mada Strelac to voli ili da prihvatite i ponekad taj savet koji on toliko želi vama da pokloni. Slobodni Strelčevi imaće nekoliko poznanstava tokom meseca ali ništa značajno da ih zadrži ili da se zaljube i zadrže u toj vezi.  ZDRAVLJE  Problem možete imati sa srcem ili ćete osećati bol u grudima.

Možda će vas zanimati

JARAC

POSAO Ovo je jedinstven period za sve Jarčeve. Sada je taj trenutak kada treba da radite i uložite svo svoje znanje i svu energiju. Budite spremni da će vam se polako otvarati vrata ,,raja,, iako je to prejaka reč za jednog zatvorenog, hladnog i nadasve tvrdoglavog Jarca. Prihvatićete ponudu osoba iz vodenog sazvežđa a vas čeka put u inostranstvo sa jednim Rakom sa kojim ćete dugo da radite i gradite biznis ko još nije nikada poslovao. Ribe i Škorpija imaju magnetsku privlačnost za vas i može se reći da će vas pokrenuti ili ubediti u neki novi projekat, posao u koji i ne biste verovali da može da vam bude od koristi u budućnosti.   LJUBAV   Za vas je dobar period sa jednom Vagom ili Vodolijom koja bi mogla da vam promeni raspoloženje. Mada vi uvek imate čvrst stav i tražite osobu koja je stabilna, sada ćete morate da prihvatite opuštenost Vage jer jedino ona može da vam donese sreću u ljubavi. Jarčevi koji imaju tajnu vezu bi trebalo da to prekinu jer je mogućnost za otkrivanje velika pa samim tim i rejting jedne ličnosti opada. Jarčevi u vezi ili braku treba da razmišljaju o prinovi.   ZDRAVLJE Osetljivost na prehlade, upale. Potrebno više vitamina.

VODOLIJA

POSAO   Ovo je mesec kada svako ko je rođen u ovom sazvežđu ima novu ideju i plan. Uglavnom posao ne mora da bude stresan niti da ga menjate ali morate da nešto u okviru njega promenite. Vaši prijatelji i saradnici su ovoga puta na vašoj strani tako ćete biti u prilici da se stabilizujete i pokrenete. Novac će vam dolaziti nekim novim ili moglo bi se reći čudnim putem. Stoga gledajte da budete stabilni i da uložite u prave stvari. Posebno će vam druga polovina meseca biti interesantna jer će vam se pojaviti osoba koja će ponuditi nešto novo da radite a vi ćete prihvatiti jer jedino tako možete da pobedite svoj unutrašnji nemir koji je stalno prisutan kada je posao u pitanju.   LJUBAV   Ovo je period stabilnosti za sve one koji su u braku ili vezi. Vi volite napetost jer vas stres zapravo i pokreće. Ali intuicija i vizija ovog znaka zna da prepozna situaciju. Ljubavi će biti i nema straha za nešto drugo. Slobodne Vodolije kojih ima u većini, potrudiće se da preokrenu situaciju na bolje a posle desetog u mesecu mogu očekivati zanimljivo poznanstvo sa osobom koja se bavi edukacijom drugih. Dobar odnos sa vatrenim znakovima.   ZDRAVLJE   Treba da obratite pažnju na kičmu. Možete osećati tokom meseca premor.

RIBE

POSAO   Vreme je da promenite posao. Verovatno da to što ste do sada radili nije dalo neke rezultate tako da ćete uspeti da se afirmišete kroz nešto što je kreativno. Zapravo vaš znak Ribe i najbolje funkcioniše kada je imaginacija i iluzija dominantna. Tada ste najprivlačniji, intrigantni i drugi žude za vama. Treba svoje talente da iskoristite. Druga polovina meseca povoljna za novac. Za one koji su nezaposleni imaće priliku da se okrenu prijateljima i pomoći istih koji će sigurno da ih upute na pravo mesto.   LJUBAV Dobar period za ljubav. Nekako doba stabilnosti. Vama odgovaraju osobe iz vatrenog i zemljanog elementa. Možda ćete sa Jarcem ući u ozbiljnu vezu ako ste sami, ako niste a sreli ste se onda je to tajna veza koja realno neće da traje dugo, suviše su jake emocije, da bi bila tajna ili ste upoznali Škorpiju koja ni za trenutak ne želi da čuje za tajnu vezu. U svakom slučaju lep period i pun dinamike za ponekad uspavane Ribe. Inostranstvo vas privlači ali to će biti samo odmor ili kraći put ako ste sa osobom u braku ili dužoj vezi.   ZDRAVLJE Emotivna preosetljivost može da ugrozi pojedine organe, posebno rad želuca ili žuč.

Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković.

Možda će vas zanimati

Ovo ne smete propustiti

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije