Stiže retrogradni Uran - spremite se na novine koje nam donosi planeta pobune i neočekivanih promena. Ovaj veliki "budilnik" prekida naše snove, vraća nas u realnost i tera da se pozabavimo više svojim pravim ciljevima.

Uran ulazi u retrogradni hod u noći 20. avgusta 2021. godine, a period u kojem ćemo osećati njegovo dejstvo trajaće sve do januara. Biće to pravo vreme da završimo sve što nismo dovršili, znate i sami da retrogradnost ne podstiče na nove akcije.

Ova spora planeta trenutno je u znaku Bika, pa su posebno ugrožene finansije, ali i ljubav i osećaj sigurnosti. Najviše izazova doneće upravo Bikovima, pa im astrolozi savetuju da pažljivo biraju svoje bitke. Ne treba da se nepotrebno sukobljavaju, bez obzira da li je reč o kolegama na poslu ili ukućanima. Ostavite po strani političke stavove, filozofska razmišljanja i velike teme, usredsredite se na ono što zaista oblikuje vaš rad i život iz dana u dan.

Škorpije treba najviše da obrate pažnju na komunikaciju jer ih zbog sitnih prećutkivanja mogu optužiti za velike manipulacije. Nije vreme za skrivanje, rizikujete raskid, pa zato budite što otvoreniji. Ako osećate da ipak ne možete da budete direktni u vezi sa partnerom, možda je vreme da podvučete crtu?

Lav ulazi u kritični period kad su u pitanju finansije. Retrogradni Uran u Biku usporiće kretanje novca, pa su mogući problemi zbog novca koji vam duguju. Kasne isplate, honorari će biti manji od dogovorenih. Smanjite troškove što pre, a ako vidite da ste zaista nerealno plaćeni, spremite se za traženje boljeg radnog mesta. 

Vodoliji će se svi obratiti za pomoć baš u vreme retrogradnosti njenog vladara, a ona i sama ima dovoljno svojih problema. Ne preuzimajte tuđi teret na svoja pleća, naučite druge da poštuju vaše vreme i uzmu u obzir koliko ste opterećeni. 

Jedini način da sva polja budu manje uzdrmana tokom ovog perioda jeste da budete odlučni ako su promene neizbežne. Kao kad povlačite flaster sa skoro zarasle rane, potreban je oštar potez - zaboleće, ali na duži rok će se pokazati koliko je bio pozitivan.

Izvor: Lepa&Srećna