Opet pun Mesec u Vodoliji, drugi zaredom! Spremite se za veliko finale promena koje su započete u drugoj polovini jula, kada nas je lunarni kalendar sve dobro zatresao.

Poruka za sve znake horoskopa je - budite ono što jeste! Nemojte raditi ništa zato što vam je to neko sugerisao, sve dobro "provucite" kroz svoj filter istinskih želja i mogućnosti. Ako tako uradite, sve promene koje dođu biće na neki način pozitivne za vas.

Bik mora da konačno pretrese probleme povezane s poslom. Pun Mesec baca zrake na vašu desetu kuću pa je trenutak da proverite da li između karijere i privatnog života postoji odgovarajuća ravnoteža. Takođe, ako ono što radite više ne odgovara vašim ličnim vrednostima, spremite se na promenu. Oslonite se na magiju Plavog Meseca i stavite na papir šta je ono što od svog posla želite i sredite svoj CV. I ne pristajte na manje od onog što zaista vredite.

Devica treba da se pripremi na ogromnu promenu. Pun Mesec u Vodoliji aktivira vašu šestu kuću, pa su na udaru sve vaše privatne i poslovne navike. To znači da ćete biti uzdrmani iz temelja, ali ključ je u tome da se opustite i samo pronađete novi raspored za svoje omiljene stare običaje. Da, malo ćete biti izbačeni iz svoje zone komfora, ali budite otvoreni i promene će doneti boljitak.

Vodolija je pod direktnim uticajem ovog Plavog Meseca koji "bije" pravo u vašu prvu kuću. Očekujte unutrašnje konflikte želja, kao i potrebu da se posvetite sebi dok porodica i okruženje traže od vas ulaganje vremena i truda. Nemojte sve to potiskivati. Otvorite srce, poverite se najboljem prijatelju ili barem svom dnevniku i osetićete koji je pravi put za vas.

Izvor: Lepa&Srećna