Ako ste bili u ljubavi sa osobom rođenom u znaku Device, sigurno ste imali prilike da upoznate bar neku od njihovih prelepih osobina koje ih čine najpoželjnijima.

Spolja, one često izgledaju vrlo skromno a možda i previše okrenute praktičnom životu, ali njihova emotivna priroda je nežna i prijatna. U ljubavi su odani i, baš kao što im i ime kaže, posvećuju se svemu kao da im je prvi put.

Upravo to je jedan od glavnih razloga zašto volite Devicu - ona će vam uvek čuvati leđa, svuda i u svakoj situaciji.

Međutim, koliko god da su lojalni prema partneru, rođeni u ovom znaku su veoma nezavisni. Nikad vam neće dosađivati, gnjaviti vas dok se bavite svojim poslom ili hobijem, jer i oni imaju u šta da ulože vreme i energiju. Zato se sa partnerom odlično slažu kad u nečemu udruže snage i biće mu i odličan saradnik, drug ili kolega. Kad rade, rade a kad vole, stvarno vole.

Devica se u svemu daje 100 odsto, pa zato računajte i da ćete dobiti stoprocentnu pažnju, istinu i ljubav. Ukoliko ne nameravate da uzvratite iskreno, bolje i i ne počinjite ništa jer je ona osetiti svaki pokušaj prevare. Intucija ovog znaka je nenadmašna i, verujte nam, bolje je da je imate UZ sebe nego PROTIV sebe.

Izvor: Lepa&Srećna