Pun Mesec je izvor moćne energije i sa početkom njegovog delovanja u Vodoliji vreme je da ga udružite sa dejstvom moćnog elementa - Vode.

Vodolija ima prirodni talenat da ostvari finansijsku ravnotežu: ume da uštedi da ima uvek dovoljno za svoje potrebe, ali i dozvoljava sebi da uživa u zaradi i ostvarenju svojih želja. Ritual uz pun Mesec u Vodoliji namenjen je samo onima koji tačno znaju koliko im je novca potrebno i za koje svrhe im treba.  Zato je važno da prvo dobro procenite realnu sumu, bez obzira na to da li je ona velika ili mala. 

Zapišite ovu sumu i svrhu na papir i onda ga zalepite na čašu vode tako da reči budu na unutrašnjoj strani. Uzmite čašu obema rukama, raširite prste što više, tako da se ne dotiču. Pažljivo se zagledajte u vodu a u sebi ili naglas recite "Srećan sam i zahvalan što mi, kao ova voda, pritiče bogatstvo (izgovorite tačnu sumu) za (izgovorite svrhu)".

Zatim, osećajući duboku zahvalnost popijte ovu vodu. Brojni mistici ali i naučnici ukazivali su na snagu vode i mogućnost da njeni molekuli prime energiju reči (odnosno, zvuka) kao i misli u svojoj blizini.

Izvor: Lepa&Srećna