Kortni Hargrivs (22) je pre braka sa Eliotom (23) imala seks sa samo četiri muškarca. Njegova brojka je, pak, drastično veća. Pre nego što se „smirio“, Eliot je imao ravno 126 partnerki. Ono što dodatno zbunjuje, jeste što Kortni ne da ne smera što je njen partner promiskuitetan, naprotiv – ona veruje da je to prednost. 

Odlično je što on ima toliko iskustva, jer to znači da sa njim u krevetu nikad nije dosadno. Divljeg muškarca uvek možete da smirite, a sa njim dobijate mnogo toga“, kaže Kortni.

Par se upoznao pre tri godine u noćnom klubu.

„Ugurao se u red ispred mene i šarmirao me. Svi su znali za njegovu reputaciju, da kući iz provoda ne ide sam i da je već odveo u krevet mnogo žena. Nisam bila zainteresovana za nekog takvog i rekla sam mu da se skloni jer nisam htela da budem samo još jedan broj. Počeli smo da razgovaramo, a on zaista ništa nije pokušavao. Ponudio mi je da me odveze kući, a pristala sam da svratim do njega na kafu, ali sam mu stavila do znanja da je to samo prijateljski. Ipak, veći deo noći smo pričali, a na kraju smo završili u krevetu. Bio je jako samouveren. Ujutro telefon nije prestao da mu zvoni, svi prijatelji su ga zvali da provere da li je uspeo da me odvuče u krevet i terali ga da me oceni od 1 do 10“, priča Kortni u ispovesti za „The Sun“. 

Mada je verovala da će se sve zvršiti na toj večeri, Eliot ju je pozvao da mu se pridruži na doručku.

„Otvorio mi se i priznao da je retko kada sam išao kući otkad je napunio 18 godina. Cenila sam njegovu iskrenost i priznala mu da sam ja jako neiskusna u poređenju s njim. Rekla sam mu da sam zabrinuta da će izgubiti interes za mene kada shvati da nemam sve potrebne veštine, ali to ga uopšte nije brinulo“, otkriva ova Britanka koja veruje da su njena iskrenost i neiskustvo zapravo pridobili Eliota koji je ubrzo prestao da posećuje noćne klubove.

Ranije su mi momci prigovarali zbog mog neiskustva, ali Eliot nije takav. Vrlo brzo smo postali par. Zapravo, praktično posle te prve noći nisam ni izlazila iz njegovog stana“.

U početku mu nije verovala zbog njegove reputacije ženskaroša.

„Onda sam rešila da naš odnos neću ocenjivati po tome šta drugi pričaju, već samo po tome kako se on ophodi prema meni, a to je uvek sa puno poštovanja i iskrenosti“, kaže Kortni koja je pola godine nakon početka veze zatrudnela.

Par se venčao mesec dana pre nego što je na svet došao njihov sin Ajzak, a pre nepunih godinu dana su dobili i ćerkicu Alaju.

„On zna puno o intimnim odnosima i s njim je u krevetu svaki put avantura. Zna kako da zadovolji ženu, a to moji bivši nisu znali. Zbog njega se osećam divno, a on od mene ne očekuje da visim s lustera. Ja sam samo profitirala iz njegovog divljanja. Dobila sam muža koji zna šta radi u krevetu, a koji je istovremeno i divan muž i otac zato što se izdivljao i izbacio sve iz svog sistema“, smatra ona.

O tome kako ga je Kortni ukrotila, Eliot kaže:

„Dok nisam upoznao Kortni, samo su me interesovali izlasci i žene. Kortni je nešto drugo, zrela, osećajna i ume da oprosti. Savršena je za mene i radije bih proveo život sa njom u porodičnom okruženju nego se vratio svojim starim navikama“, tvrdi ovaj momak.

 Izvor: Lepa&Srećna