Dnevni lunarni horoskop za 25. novembar 2020. godine najavljuje Mesec je u Ovnu  pa je ovo dan koji zaista donosi dosta akcije. Bitno je ovu jaku energiju usmeriti u pravom smeru. Mnogi će osetiti višak energije koju moraju da izbace iz sebe, pa je savet da dan započnete treningom. Ko dugo odlaže odluku o započinjanju treniranja, sada će imati dovoljno volje za početak. Kao i dobru procenu pri pronalaženju aktivnosti koja mu najviše odgovara.

 Ovaj dan za mnoge može biti previše intenzivan i može lako izazvati bes. Ovo se naročito odnosi na veče i noć kada će Mesec ulaziti u konjukciju sa Marsom. Nagli izliv besa, ili neočekivani sukob sa bliskom osobom. Budite oprezni, jer možete dobiti takvu provokaciju, na koju ćete žestoko odreagovati. Isto razmislite pre nego nekog napadnete, jer konflikt može biti burniji nego što očekujete. Moguća je nervoza ukoliko budete pokušali da budete u miru i odmorite, pa je savet da ovo veče provedete tako što ćete raditi nešto. Ili bar pogledajte neki uzbudljiv film. Nesanica je takođe moguća.

Iskoristite ovaj dan da uradite stvari koje zahtevaju veliku dozu energije. I za stvari koje moraju da se urade brzo. Ovo je takodje dobra pozicija Meseca da udovoljite sebi i obratite pažnju na svoje potrebe!

Astrolog: Nevena Cvetković