Pogledajte prognoze astrologa na polju posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN

Posao: Preplavile su vas emocije, radite stvari samo po osećaju, nedostaje vam organizacija. Ljubav: Partner će vam ponuditi kompromisno rešenje, razmišljajte o narednim postupcima. Zdravlje: Problemi sa zglobovima.

BIK

Posao: Poslodavci će se potruditi da vas zadrže na radnom mestu i konačno ćete dobiti sve uslove koje ste tražili. Ljubav: Partner očekuje da promenite ponašanje, ali vi niste spremni na kompromise. Zdravlje: Nervoza.

BLIZANCI

Posao: Nadređeni su oduševljeni vašim radom, ali kolege polako gube strpljenje. Pokušajte da napravite balans. Ljubav: Pred vama su važni izbori, slušajte malo više srce, a manje razum. Zdravlje: Počnite da trenirate.

RAK

Posao: Bez velikih promena, imaćete uobičajen dan na poslu i završićete sve obaveze na vreme. Ljubav: Ispustili ste važne prilike, ali pojaviće se jedan Jarac koji će vam vratiti nadu. Spremite se za nalet emocija. Zdravlje: Problemi sa zglobovima.

LAV

Posao: Zanemarili sze veoma važne obaveze, očekujte kritike ili čak novčane kazne za propuste. Ljubav: Zainteresovani ste za jednog kolegu i on to primećuje, očekujte komunikaciju ili poziv za izlazak. Zdravlje: Dobro se osećate.

DEVICA

Posao: Vi ste veoma posvećeni poslu, ali nemate motivaciju da napredujete. Ljubav: Partner vam pruža svu podršku i to bi trebalo više da cenite. Moguća neslaganja u vezi sa krupnim planovima za budućnost. Zdravlje: Umor.

VAGA

Posao: Vaše kolege su svesne koliko vaše zalaganje znači, očekujte potvrdu i od nadređenih. Ljubav: Upoznaćete osobu koja će vas potpuno opčiniti. To će biti slučajan susret u liftu ili u gradskom prevozu. Zdravlje: Nesanica.

ŠKORPIJA

Posao: Koncentracija će opadati tokom dana, potrudite se da važne stvari završite što ranije. Ljubav: Očekujte lepa iznenađenja od partnera. Uživajte u ljubavnoj sreći. Zdravlje: Proverite krvni pritisak.

STRELAC

Posao: Iskoristite priliku da pokažete saradnicima koliko vredite i koliko ćete pružiti svakim novim projektom. Ljubav: Neko iz prošlosti želi da vam se ponovo približi. Dajte mu šansu, to će biti lepa romansa. Zdravlje: Pod stresom ste.

JARAC

Posao: Nemate strpljenja da objašnjavate drugima vaše namere i ideje, pa se svima čini da trošite vreme na nevažne stvari. Ljubav: Neko vas je strašno povredio, ali će vam se javiti i pokušati da ispravi grešku. Zdravlje: Proverite zdravlje srca i krvnih sudova.

VODOLIJA

Posao: Prijatelj ili poznanik će vam dosta pomoći. Iskoristite tu pomoć da napredujete. Ljubav: Volite da flertujete, iako ste zauzeti. To će vam napraviti problem sa poverenjem u vezi. Zdravlje: Čuvajte se padova, osetljive tetive.

RIBE

Posao: Neko iz okruženja će vam dati ponudu koja se ne odbija, konačno ćete doživeti dugo čekani napredak. Ljubav: Komunikacija je ključ uspeha, potrebno vam je više razumevanja i tolerancije. Zdravlje: Posetite ginekologa/urologa.

Pročitajte i mesečni horoskop za jun.

BONUS VIDEO:

Znaci koji su ušli u svoju "nemam problem da budem zao" eru TikTok/spiritualweatherman

 Tekst: Lepa&Srećna/K.L.