Pogledajte prognoze astrologa na polju posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN

Posao: Pokušajte da budete iskreni sa kolegama i da otvoreno razgovarate o svemu sa njima. To će vam pomoći da stvorite jasnije ciljeve. Ljubav: Najvažnije je da budete spremni na naredni korak. Dosta ste nervozni i imate negativna razmišljanja. Zdravlje: Problemi sa stomakom.

BIK

Posao: Spremni ste na kompromise, ali pazite da se ne pokajete. Morate više da cenite svoju vrednost. Ljubav: Osećate se iskorišćeno jer ulažete mnogo više energije nego partner. Zdravlje: Osećaj zabrinutosti vam izaziva probleme sa stomakom.

BLIZANCI

Posao: Nemojte da budete brzopleti, velika je šansa da ćete se pokajati ako donesete odluke u skladu sa osećanjima, a ne razumom. Ljubav: Pred vama se otvaraju vrata sreće. Ne plašite se da napravite prvi korak. Zdravlje: Ne ignorišite simptome aritmije.

RAK

Posao: Svaka vaša odluka pokazala se kao dobra za kolektiv, ali ne i za vas. Trošite mnogo energije. Ljubav: Verujete u srodne duše i nadate se da ćete doživeti ljubav na prvi pogled, ali realnost je malo drugačija. Zdravlje: Nemate energije.

LAV

Posao: Poslušajte savete iskusnijih i starijih kolega. Njihova uputstva mogu da vam budu izuzetno značajna. Ljubav: Provedite više vremena sa partnerom, ne tražite izgovore. Zdravlje: Zabrinuti ste i to prouzrokuje stres. Opustite se.

DEVICA

Posao: Konačno ćete imati priliku da pokažete svoju kreativnost i istaknete umetničku stranu. Ljubav: Upoznaćete osobu sa kojom ćete provesti prelepo veče, ali nemojte da očekujete previše. Zdravlje: Proverite zdravlje unutrašnjih organa.

VAGA

Posao: Izgovori vam neće mnogo pomoći, ili uložite trud i pokažite interesovanje ili odustanite od posla. Ljubav: Obratite pažnju na bliske saradnike na poslu. Među njima je neko kome se dopadate. Zdravlje: Nervoza.

ŠKORPIJA

Posao: Kada pravite nove korake, ne gledajte unazad. Previše vas muči osećaj krivice. Ljubav: Ako sumnjate na prevaru, razgovarajte sa partnerom o tome. To vam kvari odnos u velikoj meri. Zdravlje: Bolovi u donjem delu leđa.

STRELAC

Posao: Budite bez brige, neko ipak prati sav vaš trud, uskoro ćete ubrati plodove svog rada. Ljubav: Ne razmišljajte da se ponovo vratite bivšem partneru, to vam sao trenutno izgleda primamljivo. Zdravlje: Nesanica.

JARAC

Posao: Imate osećaj da ne uspevate da iskoristite sve potancijale kako svoje tako i situacije u kojoj se trenutno nalazite. Pozitivno razmišljanje je sve što vam je sada potrebno. Ljubav: Nemojte imati previše velika očekivanja od osobe koju ste nedavno upoznali i dajte joj još jednu šansu. Zdravlje: Dobro.

VODOLIJA

Posao: Vreme je da se pokrenete i možda konačno započnete neku novu karijeru ili posao o kom ste sanjali. Ljubav: Slobodni pripadnici znaka bi ljubav svog života mogli da sretnu i upoznaju u nekom poslovnom okruženju. Zdravlje: Unosite više vitamina.

Posao: Vaš radni elan je na zavidnom nivou, što je za svaku pohvalu. Važno je samo da pronađete način da održite entuzijazam i motivaciju. Ljubav: Pripadnici znaka koji su u vezi imaju problem u komunikaciji sa voljenom osobom. Zdravlje: Dobro.

Pročitajte i mesečni horoskop za jun.

BONUS VIDEO:

Devojke u ovom znaku mogu da nateraju svakog da se zaljubi u njih TikTok/anna.halk

 Tekst: Lepa&Srećna/K.L.