Pogledajte prognoze astrologa na polju posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN

Posao: Nemate više priliku da napredujete na tom mestu, potrebno je da se aktivirate i potražite bolje ponude. Ljubav: Pokušajte da ignorišete komentare ljudi iz okruženja koji vide samo jednu stranu, vi najbolje znate šta je dobro za vas. Zdravlje: Kontrolišite krvni pritisak.

BIK

Posao: Ako želite da napredujete ka boljim pozicijama, potrudite se i dajte sve od sebe. Sreća vam je naklonjena. Ljubav: Imate strah od vezivanja, čini vam se da niko nije dovoljno dobar. Pokušajte da prevaziđete traume iz prošlosti. Zdravlje: Glavobolja.

BLIZANCI

Posao: Pobedite sujetu i počnite da prihvatate kritike i sugestije kolega i nadređenih. Ljubav: Potreban vam je odmor od svega, pa čak i od partnera. Izolujte se bar na kratko. Zdravlje: Osećaj ukočenosti i bolovi u zglobovima i tetivama.

RAK

Posao: Pronašli ste inspiraciju, ali ne i mogućnosti da ostvarite sve ideje. Imaćete važne sastanke koji će možda preokrenuti situaciju u vašu korist. Ljubav: Morate više da se posvetite partneru i pokažete da vam je stalo, teren je klizav. Zdravlje: Vrtoglavice.

LAV

Posao: Imaćete mogućnost da preokrenete stvari u svoju korist, iskoristite je. Ljubav: Vi ste pošteni, ali partner ponekad zloupotrebljava vašu iskrenost. Potrebno je da budete realniji. Zdravlje: Potrebno vam je više fizičke aktivnosti.

DEVICA

Posao: Neko iz porodice ili iz bližeg kruga prijatelja će vam pružiti finansijsku podršku kada vam je najpotrebnija. Ljubav: Čekanje će se konačno isplatiti. Pred vama su vrata koja čekaju da ih otvorite i pronađete sreću. Zdravlje: Nervoza.

VAGA

Posao: Vama je teško ugoditi, zato često upadate u probleme sa kolegama. Pokažite razumevanje i toleranciju. Ljubav: Imaćete miran, uobičajen dan, bez mnogo promena. Zdravlje: Blage stomačne tegobe u drugom delu dana.

ŠKORPIJA

Posao: Vi ne umete da razdvojite privatno od poslovnog. Očekujte krupne probleme zbog toga. Ljubav: Strpite se, jedna sitnica uveče će vam popraviti dan. Vi cenite male stvari. Zdravlje: Odradite sistematski pregled.

STRELAC

Posao: Dali ste sve od sebe kada su pojedini projekti u pitanju i u toku dana očekujte potvrdu i pohvale za uspeh. Ljubav: Prijalo bi vam zajedničko putovanje ili neki sličan vid provoda, to može da vam popravi raspoloženje. Zdravlje: Dobro.

JARAC

Posao: Morate da pronađete veću motivaciju od novca, vama finansijski aspekt nije dovoljan. Ljubav: Jedna Škorpija će vam potpuno poremetiti planove. Prepustite se i uživajte. Zdravlje: Problemi sa probavom.

VODOLIJA

Posao: Neko vam je učinio veliku uslugu, ali nije želeo da za to saznate. Kolege vas izuzetno cene. Ljubav: Neko iz prošlosti ponovo želi da vam se približi. Možda je vreme za drugu šansu. Zdravlje: Čuvajte se povreda.

RIBE

Posao: Kada ste na poslu, ne gubite vreme i ne pravite velike pauze, ali zbog toga se brzo umarate. Razmislite o godišnjem odmoru. Ljubav: Imaćete miran dan sa partnerom, bez trzavica. Zdravlje: Proverite zdravlje zuba.

Pročitajte i mesečni horoskop za jun.

BONUS VIDEO:

Znaci koji su ušli u svoju "nemam problem da budem zao" eru TikTok/spiritualweatherman

 Tekst: Lepa&Srećna/K.L.