OVAN

Posao: Idealno je vreme za započinjanje novih projekata ili aktivnosti. Budite hrabri i preuzmite inicijativu. Ljubav: pazite da ne budete previše impulsivni u donošenju odluka. Zdravlje: Puni ste energije.

BIK

Posao: Vaša strpljivost i upornost danas će doneti rezultate. Moguće je da ćete dobiti priznanje za svoj trud na poslu. Ljubav: Tražite iskren razgovor sa partnerom, insistirajte na otvorenosti. Zdravlje: Pojačan apetit. 

BLIZANCI

Posao: Danas je dobro vreme za donošenje važnih odluka. Ako morate da nešto presečete, ovo je pravi trenutak. Ljubav: Osećate se vrlo stabilno, nemojte da vas uljuljkaju osećanja, već posvetite i vi pažnju partneru. Zdravlje: Odličnog ste zdravlja. 

RAK

Posao: Vaša kreativnost je na vrhuncu. Iskoristite je u poslu ili hobijima. Slobodno se upustite i u mali rizik. Ljubav: Očekuje vas prijatno iznenađenje. Zdravlje: Izbegavajte nepotrebno trošenje energije.

LAV

Posao: Komunikacija je vaša jača strana danas. Iskoristite svoje veštine da rešite nesuglasice ili da ostvarite nove poslovne kontakte. Ljubav: Posvetite više vremena porodici i prijateljima. Ako ste u vezi, i partneru će prijati predah. Zdravlje: Dobro se osećate. 

DEVICA

Posao: Danas ćete biti analitični i fokusirani. Idealno je vreme za organizaciju i rešavanje zaostalih obaveza. Ljubav: Budite nežniji i strpljiviji, nemojte da odmah sve lomite preko kolena. Zdravlje: 

VAGA

Posao: Vaš šarm i diplomatske veštine danas dolaze do izražaja. Iskoristite ih da rešite konfliktne situacije.Ljubav: Reagujte malo mirnije, ne pravite buru u čaši vode. Zdravlje: Muči vas želudac.

ŠKORPIJA

Posao: Krajnje je vreme za finansijsku disciplinu. Ne smete više da tako lako popuštate pred izazovima. Ljubav: Današnji razgovor će vas previše uznemiriti. Nemojte vući ishitrene poteze. Zdravlje: Teškoće sa disanjem.

STRELAC

Posao: Slušajte unutrašnji glas i oslonite se na svoje instinkte. Moguće su nove poslovne prilike i ne treba da ih propustite. Ljubav: Velika strast, ali možda i veliki rizik. Zdravlje: Proverite hormone.

JARAC

Posao: Novosti na poslu, moguć službeni put, eventualno edukacija.  Ljubav: Otvorite srce, opustite se. Zdravlje:  Čuvajte se temperaturnih promena. 

VODOLIJA

Posao: Komplikacije ćete rešiti lakše nego što mislite, potrebno je samo da jasno kažete ono što vam je već duže vreme na umu. Ljubav: Novo lice u vašoj neposrednoj blizini. Zdravlje: Uzimajte više tečnosti.

RIBE

Posao: Preuzmite kontrolu nad situacijom, oslonite se na svoje poznavanje materije. Ljubav: Pokažite malo više spremnosti na kompromis. Zdravlje: Što pre idite na godišnji odmor.

Pročitajte i mesečni horoskop za jun.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

Tekst: Lepa&Srećna / J.G.