Pročitajte dnevni horoskop za 11. maj i saznajte šta vam zvezde poručuju na polju posla, ljubavi i zdravlja!

Ovan

POSAO: Potrudite se da ispratite kolege u njihovim idejama i zahtevima, ali mislite i na sopstveni napredak. LJUBAV: Nemate više vremena za gubljenje, morate da se odlučite u vezi sa budućnošću. ZDRAVLJE: Nesanica.

Bik

POSAO: Primenite savete koje dajete drugima na sebe. Dozvoljavate da vas drugi sputavaju u napredovanju. LJUBAV: Budite bez brige, nema razloga da osećate ljubomoru i strah. Prepustite se uživanju. ZDRAVLJE: Čuvajte se preglade.

Blizanci

POSAO: Kolege vam veruju i prihvatiće svaki vaš predlog bilo da je vezan za posao ili za privatno druženje. LJUBAV: Dopada vam se jedan Lav, ali niste spremni da pokažete svoje emocije. Budite strpljivi. ZDRAVLJE: Prijao bi vam kardio trening.

Rak

POSAO: Osdlažete obaveze i zbog toga se teško snalazite, nadređeni će vam zameriti zbog neorganizacije. LJUBAV: Partner je sa razlogom zabrinut, vaše ponašanje je dosta slobodno, trudite se da se iskontrolišete. ZDRAVLJE: Moguća su psihosomatska oboljenja.

Lav

POSAO: Vi ste veoma ambiciozni i zbog toga nailazite na osude od strane kolega. Ne shvatajte ih ozbiljno. LJUBAV: Vi ste posvećeni partneru i odnosu, ali vam se to ne vraća istom merom. Postoje ozbiljni problemi. ZDRAVLJE: Ne preporučuje se boravak na visini, moguće vrtoglavice i padovi.

Devica

POSAO: Nema razloga za brigu, svi na poslu su primetili koliko se zalažete, to će biti nagrađeno na adekvatan način. LJUBAV: Zauzeti su u dilemi, jer je vreme za velike odluke. Slobodnima nova poznanstva. ZDRAVLJE: Počnite da se bavite sportom.

Vaga

POSAO: Komunikacija je ključ svakog kvalitetnog odnosa, pa tako i poslovnog. Budite otvoreniji za saradnju i predloge. LJUBAV: Nemate dovoljno tolerancije za prestupe partnera, a i sami pravite velike greške. Sukobi u drugom delu dana. ZDRAVLJE: Vreme je za sistematski pregled.

Škorpija

POSAO: Očekujte razgovore koji se odnose na vaš status ili finanskijski napredak. LJUBAV: Uvek vidite sve negativno. Slobodnima loš period za izbor partnera. ZDRAVLJE: Zanemarili ste mentalno zdravlje i niste se na vreme suočili sa problemima.

Strelac

POSAO: Imate periode u toku dana kada gubite koncentraciju. Nemojte da se zbog toga obeshrabrite, to su samo trenuntne faze. LJUBAV: Otrov se čuva u malim bocama, ne verujte prvom utisku. ZDRAVLJE: Bolovi u zglobovima.

Jarac

POSAO: Počeli ste da sarađujete sa članovima porodice ili prijateljima. Budite oprezni, da ne biste pokvarili privatne odnose. LJUBAV: Zaboravite prošlost, ma koliko vam se činilo da se nikada neće ponoviti, čekaju vas zaista lepi trenuci. ZDRAVLJE: Pronađite vremena za odmor i relaksaciju.

Vodolija

POSAO: Čuvajte se saradnje sa Bikovima, naizgled vam žele dobro, ali zapravo je u pitanju samo lična korist. LJUBAV: Osećate se prevareno i iskorišćeno, ali donekle je sve vaša krivica. Učite na greškama. ZDRAVLJE: Proverite krvni pritisak.

Ribe

POSAO: Pojavili su se problemi na koje ne možete da utičete. Fokusirajte se na radne zadatke i ne bavite se previše međuljudskim odnosima. LJUBAV: Obratite se najbližim srodnicima, mogu mnogo da vam pomognu i daju kvalitetne ljubavne savete. ZDRAVLJE: Prehlada.

Pročitajte i koja je mračna strana svakog horoskopskog znaka.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

BONUS VIDEO:

Znaci koji su ušli u svoju "nemam problem da budem zao" eru TikTok/spiritualweatherman

 Tekst: Lepa&Srećna