Vodoliju muči nemir, Ribe besparica, a vas?

OVAN

Posao:Očekujte novi početak, ali nećete biti sigurni da li je to prava opcija za vas. Razmislite dvaput. Ljubav: Pravite se da ne primećujete da se nešto dešava između partnera i vas, ali uskoro bi to moglo da eskalira u pravu dramu. Zdravlje: Smanjite mlečne proizvode.

BIK

Posao: Mnogo pasivne energije se skupilo u kolektivu, bilo bi dobro da se napravi presek i organizuje neki opušten skup izvan firme. Ljubav: Osećate se zarobljeni ili priterani uza zid neki potezima partnera. Zdravlje: Čuvajte se virusa.

BLIZANCI

Posao:Vrlo neprijatna situacija na poslu, ali nemojte zaboraviti da je to samo faza i da će sigurno proći, kao što je to ranije bio slučaj. Ljubav: Povlačite se, niste raspoloženi za priču, dosta ste uznemireni događajima koje ne umete da objasnite. Zdravlje: Umor, povišena temperatura, odmarajte više.

RAK

Posao: Spremni ste da preuzmete kontrolu, imate dosta kreativnih ideja, pa slobodno iznesite sve što vam je na umu. Možete da budete inicijator rasta. Ljubav: Vreme je da budete u kontaktu sa svojim istinskim potrebama i željama. Zdravlje: Ako vas muči kašalj, okrenite se prirodnim lekovitim sredstvima.

LAV

Posao: Borite se sa svojim egom, ali morate da priznate da vam vreme ne ide u korist i da dosad niste pokazali rezultate kakve ste najavljivali. Ljubav: Računajte na pomoć prijatelja, oni će pomoći da se izgladi napetost i rade u korist obe strane. Zdravlje: Proverite zdravlje krvnih sudova.

DEVICA

Posao: Neočekivane okolnosti će pokazati da ste daleko veći kapacitet nego što su to vaši nadređeni očekivali. Ljubav: Niste spremni da prihvatite neophodne promene i ne razumete potrebe sopstvenog srca. Probudite se. Zdravlje: Smanjite alkohol i cigarete.

VAGA

Posao:Iz perioda velikog stresa ćete dosta toga naučiti, bićete i stabilniji i lakše ćete podneti nova opterećenja. Ljubav: Ulazite u fazu ljubavnog života u kojem ćete morati da pokažete dosta poverenja i želje da se menjate. Zdravlje: Bolovi u kolenima i stopalima.

ŠKORPIJA

Posao: Osećate se nemoćni pred novim izazovima, mnogo drugačijih zahteva i odgovornosti vam predstavlja preveliki zalogaj. Ljubav: Borite se da ostanete emotivno stabilni, ali svakog dana dolazi do trzavica koje vas već plaše. Zdravlje: Za probleme sa zatvorom poslužite se prirodnim sredstvima.

STRELAC

Posao: Ozbiljno vam testiraju strpljenje, ali morate da se prilagodite okolnostima. Ne isterujte ni vi mak na konac. Ljubav: Toliko je prostora za nerazumevanje, konflikte i odlaganja da ste zaista frustrirani. Zdravlje:  Problemi sa suvom kožom, potražite spas u apoteci a ne u parfimeriji.

JARAC

Posao: Pazite od koga tražite informacije, nemaju svi dovoljno jasan uvid u sve procese. Možete ući u tesnac s vremenom ili potrošiti mnogo truda u nešto što uopšte nije toliko važno. Ljubav: Ne dozvolite da na vas utiču događaji koji su u dalekoj prošlosti.Zdravlje: Moguća glavobolja.

VODOLIJA

Posao: Isključeni ste iz procesa koji su dosta važni. Polako se raspitajte, možda to može da se lako promeni. Samo budite diskretni. Ljubav: Dosta izlazite, družite se sa brojnim ljudima, a nisu svi kontakti baš u skladu s vašim vrednostima. Zdravlje: Hitno kod stomatologa.

RIBE

Posao: Ulazite u razgovor u kojem će se postaviti nekoliko delikatnih pitanja. Budite uzdržani. Ljubav: Izgledate odlično i ljudi to primećuju. Nemojte da se previše ponesete niti da nasedate na površne komplimente. Zdravlje: Preterujete sa hranom, a ne trošite se dovoljno.

Pročitajte i mesečni horoskop za maj

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

Tekst: Lepa&Srećna / J.G.