Pročitajte dnevni horoskop za 12. maj i saznajte šta vam zvezde poručuju na polju posla, ljubavi i zdravlja!

Ovan

POSAO: Zanemarite komentare ljudi koji vam nisu važni, gledajte samo napred i trudite se da napredujete što više. LJUBAV: Ponekad se ponašate zaista detinjasto. Pokušajte da se uozbiljite, partner vam to zamera. ZDRAVLJE: Nesanica i glavobolja.

Bik

POSAO: Izbegavajte svaki vid preterivanja koji narušava saradničku atmosferu, posvetite pažnju prioritetnim pitanjima. LJUBAV: Ne možete da se oslobodite utiska o jednoj osobi. Često razmišljate o stvarima koje su vam nedostupne. ZDRAVLJE: Prija vam aktivan odmor.

Blizanci

POSAO: Ukoliko su vam osećanja jača od razuma, postoji i dobar povod za presedan u ponašanju. Usudite se da učinite smele korake. LJUBAV: Na sreću, voljena osoba dobro poznaje vaš ukus i ume da vam ugodi na različite načine. ZDRAVLJE: Dobro.

Rak

POSAO: Nije sve uvek onako kako vam se čini. Kolege možda nemaju lošu nameru, ali vi sve shvatate lično. LJUBAV: Budite opušteni i otvoreni za nove ideje od strane partnera. Uživajte u svom svetu intime. ZDRAVLJE: Odmorite se.

Lav

POSAO: Neorganizovani ste i zato često upadate u neprilike. Potrudite se da to promenite što pre. LJUBAV: Partner ne može da vam dočara sve što biste želeli da čujete ili vidite. Na žalost, ostajete uskraćeni za različite potrebe. ZDRAVLJE: Skloni ste virusnim infekcijama.

Devica

POSAO: Važno je da izvučete dobru pouku o poslovnom ponašanju. Ne ponavljajte iste greške. LJUBAV: Slatkorečiva Vodolija će vas opčiniti, ali to ne vodi ka uspešnom odnosu. ZDRAVLJE: Obratite pažnju na kičmu i leđne mišiće.

Vaga

POSAO: Neko vam na indirektan način daje do znanja da svaka usluga ima svoju povratnu cenu i značenje. Ne nasedajte na primamljive ponude. LJUBAV: Bićete zabrinuti zbog toga što partner ima ponudu za putovanje. Nemate poverenja. ZDRAVLJE: Imate dosta energije.

Škorpija

POSAO: Delujete samouvereno u različitim situacijama i stalo Vam je da dokažete svoje profesionalne sposobnosti na delu. LJUBAV: Rasteretite se psihološke napetosti i sve će ići mnogo lakše i bolje. ZDRAVLJE: Proverite unutrašnje organe.

Strelac

POSAO: Nije lako da se dokažete kada je konkurencija jaka, ali dajte sve od sebe. LJUBAV: Slobodni Strelčevi mogu da očekuju prijatna iznenađenja i poznanstva koja će im promeniti sve planove. ZDRAVLJE: Nesanica.

Jarac

POSAO: Ako vam posao zahteva koncentraciju, biće veoma težak dan za vas. Izgubićete fokus lako. LJUBAV: Previše ste strogi prema partneru, zamerate mu svaku sitnicu, to vam kvari odnos. ZDRAVLJE: Prijaće vam boravak na otvorenom.

Vodolija

POSAO: Napravili ste nesvesnu, ali krupnu grešku u odnosu sa kolegama. Budite promišljeniji ubuduće da bisste izbegli zamku. LJUBAV: Nema više vremena za čekanje, donećete važne odluke i konačno odlučiti kako dalje. ZDRAVLJE: Osećaj ukočenosti u vratu i ramenima.

Ribe

POSAO: Ono što vam se prvo učini kao odlična poslovna šansa to bi moglo da bude prioritet u vašim radnim zadacima. Budite ažurniji. LJUBAV: Otvoreni ste i pokazujete emocije svima, ali to neko može da upotrebi protiv vas, budite oprezni. ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

Pročitajte i koja je mračna strana svakog horoskopskog znaka.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

BONUS VIDEO:

Devojke u ovom znaku mogu da nateraju svakog da se zaljubi u njih TikTok/anna.halk

Tekst: Lepa&Srećna/K.L.