Ako vam je u ljubavi sa partnerom važno da uvek osećate pažnju i naklonost, obratite pažnju na 4 horoskopska znaka. Astrolozi veruju da su obdareni posebnim kvalitetima, a brižnost je na prvom mestu.

Rak

Muškarci rođeni u znaku raka ističu se dubokom emocionalnošću i razvijenim osećajem brige za voljene. Imaju veoma jaku intuiciju i vrlo su emotivni. Stavljaju potrebe najmilijih na prvo mesto i uživaju u tome da brinu o njima. Njihova brižnost se oseća i u domu, gde se trude da uvek stvore porodičnu, prijatnu atmosferu i od toga nikad ne odustaju.

Ribe

Ribe su poznate po svojoj romantici i osećaju empatije. Imaju saosećanje i razumevanje za druge i zato su uvek odani i verni partneri. Spremni su da daju sve od sebe i uvek pruže podršku i brižnost voljenoj osobi. Nikad ne odustaju od prave ljubavi i ozbiljnog odnosa koji ima visoke ciljeve.

Devica

Muškarci rođeni u znaku Device ponekad izgledaju rezervisano, ali iza njihove maske se krije brižnost i meko srce. Vole detalje i sitnice, pa zato često priređuju iznenađenja partneru i pokazuju da im je stalo do odnosa. Na njih uvek možete da računate, sposobni su da pronađu rešenja u teškim situacijama i zato su stabilni i pouzdani životni saputnici.

Vaga

Vage karakteriše neverovatan šarm, ali i sposobnost da održe harmoniju u odnosima. Njihova želja za pravednošću i ravnotežom ih čini idealnim supružnicima koji cene otvorenost i međusobno poštovanje. Pružaju podršku partneru gde god da su i pokazuju brigu za voljene.

Pročitajte i mesečni horoskop za april.

BONUS VIDEO:

"OVA ČETIRI ZNAKA MOGU DA ODAHNU NAKON DVE I PO GODINE" Astrolog o godini Drevnog zmaja: Ušli smo u novu eru, trajaće do 2025. Kurir televizija

 Tekst: Lepa&Srećna/K.L.