OVAN

POSAO: Preokret na poslovnom putu. Gajite dobru saradnju jer ćete imati uspeha u zajedničkom poslu. LJUBAV: Dominantni Lav može da vas povrati u život, a Škorpion traži stalnu strast i pažnju. Razmislite ko je bolji za vas. ZDRAVLJE: Psihički disbalans.

BIK

POSAO: Želite da se brzo razvijate u poslu koji radite. Tražite od vaših saradnika da budu ono što jesu ali je potrebna efikasnost. LJUBAV: Emotivno dominirate zahvaljujući svom šarmu i lepoti. Imate sve mogućnosti da osvojite koga god naumite. Mnogo harizme posedujete. ZDRAVLJE: Obratite pažnju na zglobove.

BLIZANCI

POSAO: Nikako ne dozvolite da budete statični. Poslovno imate susret sa Vagom. Dobra veza može da se stvori. LJUBAV: Treća dekada Blizanaca ima više sreće u ljubavi. Dobro bi bilo da se upustite u vezu sa Vodolijom. Blizanac u braku razmišlja o tome kako da pomogne nekom u porodici. ZDRAVLJE: Problem sa kičmom.

RAK

POSAO: Neki Rakovi imaju iznenadnu ponudu za posao na visokoj poziciji. Nikako da to propustite. Danas je vaš dan. LJUBAV: Neke neobične osobe po svom stilu života, oblačenja, načinu razmišljanja imaju uticaj na vas. Vaga ili Vodolija se uklapaju u ovaj profil ličnosti. ZDRAVLJE: Osećaj tegobe u grudima.

LAV

POSAO: Velika poslovna energija vas čeka posebno od danas. Čuvajte novac, ne rasipajte. Lav zna da u pojedinim trenucima izgubi kontrolu. LJUBAV: Skrivene emocije prema jednoj mlađoj osobi iz sazvežđa Ribe ili Rak. Moraćete da se otvorite i budete direktni. ZDRAVLJE: Osetljivi stomak, debelo crevo.

DEVICA

POSAO: Spremni ste za sve novitete. Transformacija. Budite spremni na velika ulaganja. Potpisujete ugovor sa inostranstvom. LJUBAV: Vodite miran porodičan život. Ako ste sami pravi će vam društvo jedna Vodolija koja zapravo željno očekuje susret sa vama. ZDRAVLJE: Odmarajte.

VAGA

POSAO: Gomilate obaveze. Morate danas dosta toga da završite. Prijatelji vam pomažu. Oni su najvažniji za vas. LJUBAV: Istina je najvažnija. Zato je i prihvatite. Bićete pred teškoćom da li da ostvarite sve ili da se žrtvujete. ZDRAVLJE: Depresija ili raspoloženje, odlučite sami.

ŠKORPIJA

POSAO: Maksimalna posvećenost radu i talenat koji imate daće dobre rezultate a posebno profit. Generalno svaka Škorpija, teži dobroj zaradi. LJUBAV: Posesivnost vam je uvek neprijatelj, to treba da znate. Ne preterujte u svojim napornim zahtevima. ZDRAVLJE: Bez većih problema.

STRELAC

POSAO: Novo poznanstvo sa saradnicima sa kojima niste ranije radili daće vam mnogo uspeha. Potrebna vam je svežina, nadahnutost. LJUBAV: Sklonite se starih ljubavi. To nikako nije dobro za velikog entuzijastu kao što ste vi. Novo i samo novo je za vas. ZDRAVLJE: Skloni ste promeni raspoloženja.

JARAC

POSAO: Usamljeni ste. Nije vam lako da radite sami bez ikoga, podrške. Ali to je Jarac. Najsigurniji ste kada sami radite. LJUBAV: Jedna Vodolija se veoma raduje susretu sa vama. Nikako ne propustite to udvaranje, taj šarm. Očekuje vas iznenađenje. ZDRAVLJE: Niste lošeg zdravlja.

VODOLIJA

POSAO: Potreban veliki tim za posao koji radite. Imate razvijeno šesto čulo. Slušajte ga. Dobar period za novac predveče. LJUBAV: U vezi niste neko ko moli, traži susret po svaku cenu. Tu ste nebeski zaštićeni. Doći će uvek neko drugi, što je i nebeska potvrda. ZDRAVLJE: Verovatno opet isti problem sa venama.

RIBE

POSAO: Sve je rešivo u današnjem vremenu. Potrebna vam je saradnja sa drugima kako biste prevazišli teškoće i počeli da radite ozbiljne stvari, koje daju ozbiljan novac. LJUBAV: Slobodne pripadnike znaka Ribe jedna Škorpija želi. Ako ste u braku onda često ostavljate partnera samog kod kuće. ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE

Tekst: Lepa&Srećna