Ljubavni horoskop za februar 2022. godine najavljuje nešto manje turbulencija nego što smo imali od početka godine.

Konačno prestaje retrogradni Merkur, pa se kod većine horoskopskih znakova može krenuti sa "mrtve tačke". Čak i kod onih gde još traju zastoji, osetiće se bar neko pomeranje. Sa ulaskom u vladavinu Riba, primičemo se i kraju velike astrološke godine. Najveće potrese na ljubavnom planu osetiće Blizanci, Devica i Strelac.

Blizanci

Sve za vas staje kad vaš vladalac Merkur uđe u retrogradni hod 30. januara. Kad uđe i u vaše polje intimnosti, i vi se počeli da se povlačite i niste više sigurni gde da postavite granicu sa partnerom. Sve o čemu ste razmišljali i što se u vama dugo "kuvalo" razbistriće se konačno kad Merkur krene direktno 21. februara. Međutim, to ne znači i da se ljubavni problemi rešavaju, tojest, bar ne srećnim krajem. Naprotiv, mnogo je više moguće da ćete odlučiti da prekinete vezu, jer osećate da više u njoj ne možete da napredujete. Ako ste već upoznali novu osobu, u ovom mesecu ćete biti spremni i na bliskiji odnos s njom.

Devica

I vama retrogradni Merkur mrsi konce kroz polje romanse ali i zdravlja, pa vi se čvrsto držite svakodnevne rutine. To vam i te kako prija pa dočekujete februar spremni da energiju uložite u obnovu ljubavi. Venera će u vama buditi romantične želje, a kad Sunce uđe u kuću partnerstva, oko 20. februara, moguće je da i vaš partner oseti kako je vreme za viši nivo. Imaćete razloga za radost, na pomolu je brak, veridba ili odluka o zajedničkom životu.

Strelac

Najjaču aktivaciju vašem ljubavnom životu donosi pun Mesec, 16. februara. Uznemirenost i uzbuđenje pokrenuće i razmišljanja o tome koliko vam je, zaista, lepo u ljubavi i da li je neophodno da se nešto promeni kako biste se osećali malo sigurnije.

Sredinom februara će se u vašem znaku naći i Venera i Mars - planete ljubavi i seksa, pa će iz vašeg srca poteći suva istina o tome kako se osećate. Maske padaju, a od toga koliko ćete iskreni biti partner i vi i koliko ćete moći da jedno drugom verujete, zavisi i opstanak vaše veze.

Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE

Izvor: Lepa&Srećna