Dnevni horoskop za 30. januar 2022. godine. Pronađite svoj znak i pogledajte šta vam zvezde danas poručuju!

OVAN

POSAO: Osećate pomalo nedostatak energije, ali vi se brzo oporavite kada su vaši interesi u pitanju. LJUBAV: Zainteresovani ste emotivno za osobu koja je rođena u znaku Ribe. Ona ima neku suptilnost i toplinu koja će vas raznežiti. ZDRAVLJE: Nećete biti u problemu.

BIK

POSAO: Niste razmišljali da biste mogli da se okrenetre poslovima nekretnina, investicija. Danas možete da računate na nešto konkretnije poslovanje iz te oblasti. LJUBAV: Intrigira vas jedna Devica. Ona je za vas najstabilnija. Voli vaš smisao za porodicu, kuću, dom. ZDRAVLJE: Možete imati problem sa lekom koji uzimate kao terapiju.

BLIZANCI

POSAO: Vaš Merkur iako i dalje u fazi retro kretanja daće vam briljantnu ideju. To je nešto o čemu ste razmišljali ranije. Sada je vreme da se aktivirate. LJUBAV: Slobodni Blizanci očekuju susret sa Lavom ili pomalo teškim ali ipak zanimljivim Jarcem. ZDRAVLJE: Dosta se dobro osećate.

RAK

POSAO: Ukoliko se bavite poslovima koji traže edukaciju najbolje bi bilo da radite sa decom. Odrasli vas previše opterećuju. LJUBAV: Udvara vam se jedna Vodolija i to duži period, a vi nikako da shvatite da je to put u ljubav. Sklanjate se, povlačite, pravi ste predstavnik svog znaka. ZDRAVLJE: Čuvajte, stomak, digestivni trakt osetljiv.

LAV

POSAO: Borba sa autoritetima je karakteristična. Neko vam se meša u posao i u stavove. To nijedan Lav ne voli. Moraćete da pretrpite razne uticaje osoba koje su oko vas. LJUBAV: Posebno obratite pažnju na jednu Škorpiju koja nije preterano naklonjena a pokazuje se kao veliki udvarač. ZDRAVLJE: Čuvajte zdravlje koje vam je jako oslabljeno, posebno nervni sistem.

DEVICA

POSAO: Obnovićete jedan poslovni kontakt koji ste izgubili ranije. Niste preterano sigurni da će to ići dobrim putem. LJUBAV: One Device koje još uvek traže idealnog partnera neće ga naći. Vaš vlada Merkur i dalje je retro, sačekajte, pokrenućete ga, svakako, kad krene direktno. ZDRAVLJE: Česte upale grla ili glasnih žica.

VAGA

POSAO: Ovaj dan je vrlo iscrljujući za Vage a posebno za umetnike, muzičare ili osobe koje rade neki javni posao. Novac vam nije naklonjen. LJUBAV: Ako ste upoznali osobu iz znaka Ribe imaćete razloga da se više i vežete za tu osobu. Ona je sanjalica, maštovita baš onako kako vi volite. ZDRAVLJE: Bubrezi osetljivi.

ŠKORPIJA

POSAO: Saradnja sa Devicom ili Blizancima je oteža ali nije nemoguća. Budite uvereni da će oni pre svega da shvate šta želite, samim tim ostvarićete svoj san, preko njih. LJUBAV: Dan strasti, nežnosti, ljubavi. Iskoristite svaki slobodni trenutak koji je pred vama. Obostrana razmena emocija sa jednim Bikom ili Lavom. ZDRAVLJE: Problem sa crevima, stomakom.

STRELAC

POSAO: Morate da se oslonite isključivo na svoju dobru intuiciju a faktor sreće vas prati gde god da ste. LJUBAV: Strelac koji želi da uživa u ljubavi mora da se više posveti partneru. Samoživi ste. Možete zbog toga i ostati sami. ZDRAVLJE: Dobro.

JARAC

POSAO: Vi ste upravo jedan od najjačih i najambicioznijih znakova zodijaka. Kada vam se ukaže put za nešto novo vi idete pa po cenu i da pogrešite, što se naravno, teško dešava. LJUBAV: Ljubav sa Bikom vas čini jakim, sigurnijim u sebe. Ako ste u vezi sa Rakom onda sve prepustite njemu. ZDRAVLJE: Kosti, kičma osetljivi.

VODOLIJA

POSAO: Sijate na poslu. Uradili ste veliko delo koje vas vodi dalje u velike poslovne poduhvate. Imate novca. LJUBAV: Vodolije u braku imaju predispoziciju za bolji odnos sa partnerom ukoliko ste odnosi sa decom dovedu u normalu. ZDRAVLJE: Često vam strada stomak od nervoze.

RIBE

POSAO: Poslovno ćete uživati u onome što radite ali će vam novac biti mnogo važniji od svega. Morate da sarađujete sa Vodolijom. LJUBAV: Pred vama lepa ljubav na vidiku. Prepustite se uživanju. ZDRAVLJE: Odlično.

Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE

Izvor: Lepa&Srećna