Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

RITUAL ZA PUN MESEC PRIVLAČI NOVAC, ZDRAVLJE I LEPOTU: Kako se pravi Mesečeva voda

U noći punog Meseca, pripremite Mesečevu vodu i isprobajte ritual za privlačenje novca, zdravlja i lepote.

 meseceva voda Izvor: Instagram / queens.237.coven

Period punog Mesecakarakteriše stvaranje većih rezervoara energije - kako pozitivne tako, nažalost, i one negativne.

Možda će vas zanimati

Zato je ovo savršeno vreme da se posvetite čišćenju prostora, ali i tela i uma kako biste se oslobodili eventualnih prepreka za rast i napredak. Najbolja motivaciona rečenica za ovaj posao je "neka ode sve što mi ne pripada". Fokusirajte se na obnovu zdravlja i lepote, kao i na zahvalnosti za sve što već imate. Formulišite i želje za ono što vam je istinski potrebno.

Ritual sa Mesečevom vodom izvodi se veoma jednostavno. U čistu teglu sipajte oko pola litra vode, filtrirane ili prokuvane pa ohlađene, zatvorite teglu i ostavite je preko noći na prozoru ili terasi tako da bude izložena Mesečevoj svetlosti. Ujutru je voda spremna za korišćenje, a način upotrebe izaberite sami. Ako želite da je koristite za negu lepote, sipajte je u bočicu sa raspršivačem i tokom dana, povremeno, njome ovlažite lice i ruke.

Ako želite da usmerite svoju energiju na zdravlje i vitalnost, prespite ovu vodu u bočicu i pijuckajte je, s vremena  na vreme, tokom dana i pritom intenzivno razmišljajte o svojim zdravim životnim navikama. Neka vam ona bude podstrek za eventualnu dijetu, ako vam je potrebna ili redovno vežbanje, odvikavanje od pušenja, i tome slično.

Možda će vas zanimati

Ako biste želeli da privučete novac, upotrebite Mesečevu vodu za čišćenje i punjenje kristala koji donose materijalna dobra i prosperitete, kao što je citrin. Ovaj kamen možete nositi u novčaniku ili staviti u levi ugao kuže uz ulazna vrata - tada novac ulazi u dom i u njemu se i zadržava, kažu poznavaoci kristaloterapije. 

Izvor: Lepa&Srećna

Možda će vas zanimati

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije