Dnevni horoskop za 26. januar 2022. godine. Pronađite svoj znak i pogledajte šta vam zvezde danas poručuju!

OVAN

POSAO: Osmeh na lice, obavezno. Posao zanimljiv za one koji su kreativni, bave se umetnošću. LJUBAV: Emotivno više druženja. Imaćete zanimljive prijatelje. Harizmatični, lucidni, svi na okupu čine vašu dobru energiju. ZDRAVLJE: Zdravstveno je potrebno da se krećete više.

BIK

POSAO: Morate biti usmereni na trenutni problem koji je pred vama. Novac koji vam je potreban za ulaganje. LJUBAV: Možda bi mogli emotivno da se aktivirate. Zamiljive večeri vas čekaju sa jednim Rakom. Romantika na višem nivou. ZDRAVLJE: Generalno se dobro osećate.

BLIZANCI

POSAO: Možete imati svađu na poslu. Ne prenagljujte. Nervozni ste i nestabilni. Pustite da prođe ovaj dan. LJUBAV: Posle dužeg vremena vi otvarate emocije. Bićete zaista u jednoj divnoj romansi koja će vas pogurati i u brak. ZDRAVLJE: Smirite malo tenziju. Uznemirenost.

RAK

POSAO: Razmišljajte da sve ideje, kreacije koje su zvanično vaše, polako materijalizujete. To je dobro za početak novog posla. LJUBAV: Morate da zaustavite nemir u vezi u kojoj se nalazite. Biće bolje od sledećeg dana. ZDRAVLJE: Za zdravlje je potrebno da razmišljajte pozitivnije.

LAV

POSAO: Svaki Lav koliko bio realan a prilično jeste, ipak, snovi će biti važan faktor u poslu. Iz njih izvlačite sve potrebne informacije i kreativne ideje. LJUBAV: Dobro se osećate kod kuće. Verovatno ćete napraviti kućnu zabavu. Svi vole da dođu kod vas. ZDRAVLJE: Zdravstveno očekujte alergije na određenu vrstu hrane.

DEVICA

POSAO: Poslove koje radite biće dosadni, naporni, nezanimljivi. Trebaće vam ceo dan, cela sedmica da se stabilizujete. LJUBAV: Ako ste zauzeti onda ćete najbolje provesti veče sa osobom koja vas voli najviše na svetu. ZDRAVLJE: Odmorite se.

VAGA

POSAO: Koristite dobre aspekte da uspete u onome što radite. Prijateljski naklonjene Vage imaće dobre rezultate na poslu. LJUBAV: Vage u braku imaju partnera koji ih pomalo zatvara, ,,guši”. ZDRAVLJE: Dobro raspoloženje leči sve.

ŠKORPIJA

POSAO: Dobro razmislite pre nego uđete u bilo kakav dil sa nekim. Novac prištedite. Budite strpljivi. LJUBAV: Emotivno stabilizacija sa Rakom koji vas isčekuje duži period. Krijete se često. Teško pokazujete emocije. ZDRAVLJE: Donji deo kičme osetljiv posebno kod mlađe populacije.

STRELAC

POSAO: Neko iz vaše familije mora da radi sa vama. Posao kao porodični biznis ima smisla da se osnuje. LJUBAV: Usamljeni neće da se bave trivijalnim poznanstvima ukoliko im srce ne zakuca iz prve. Neko ko bi mogao da vas pomeri iz mesta je Vaga i to dupla. ZDRAVLJE: Zdravlje vam je dobro.

JARAC

POSAO: Poslovna ponuda iz inostranstva. Odlučite se da krenete dalje. Potrebno je da se aktivirate na tom polju. LJUBAV: Slobodni Jarčevi imaju flert na radnom mestu. Osoba je rođena u znaku Strelca. ZDRAVLJE: Vi imate stav da emocije čine zdravlje.

VODOLIJA

POSAO: Radite sve što je potrebno da održite nivo posla. Nije vam potrebna pomoć. LJUBAV: Nema potrebe da budete u nekom strahu jer je osoba pored vas, verna do kraja, bez rezerve. ZDRAVLJE: Čulo vida vam strada od preteranog rada.

RIBE

POSAO: Naučite da cenite sve što predstavlja unutrašnju kreativnu stranu duha. Sloboda misli, govora vam je prioritet. LJUBAV: Preterane emocije znaju da daju veliku ljubomoru, nestabilnost, strah. Pokušajte da budete iznad toga. ZDRAVLJE: Zdravstveno pluća i sinusi su vam osetljivi.

Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE

Izvor: Lepa&Srećna