Svi imamo dane kada volimo da lenčarimo i ceo dan provedemo u pidžami ispred televizora. Ipak, neki vole svakoga dana da uživaju u svojoj neproduktivnosti i pasivnosti. Prema tvrdnji astrologa,.ova četiri znaka su najveći lenjivici horoskopa.

Bik

Oni nisu stvoreni da osam sati dnevno provode u kancelariji i žive monotonim životom. Nemaju temperament da naporno rade ili da se forsiraju. Oni vole da uživaju u životu, u laganom ispijanju kafe, ručku natenane. Nije lako uskladiti hednoizam s napornim poslom, zar ne?

Lav

Njima je važno samo da su u centru pažnje. Kreativni su ali ne i vredni. Ne žele previše da se trude niti izlaze iz zone komfora kako bi zaradili novac. Smatraju da im i tako sve pripada, trudili se oni ili ne.

Strelac

Ne žele daih bilo šta ograničava.. Žele da istražuju, putuju i budu slobodni. Naravno, rade jer im treba novac za putovanje svetom, ali ne ulažu nikakve dodatne napore da zasene svoje kolege ili da budu izabrani za radnika meseca.  Rade samo zato što moraju.

Vodolija

Imaju velike snove i ambicije, ali kada treba da dođe do realizacije nastaje problem. Imaju plan, ali ne žele da ga slede! Oni su oštri i inteligentni, ali nisu predani radnici. Jednostavno ne žele da se forsiraju.

Izvor: Lepa&Srećna