OVAN

POSAO: Vaš ceo kolektiv se vešto snalazi u burnim promenama koje su vas zadesile.  LJUBAV: Živite od danas do sutra. Ne znate kako da prekinete odnos koji opterećuje.  ZDRAVLJE: Lupanje srca.

BIK

POSAO: Pokušajte da zadržite imidž koji ste stekli. Rad i uspeh sa strancima.   LJUBAV: Trudite se da shvatite nagle promene raspoloženja kod partnera.  ZDRAVLJE: Upala krajnika.

BLIZANCI

POSAO: Potrebno vam je stalno učenje. Vi ste tip osobe koja nije u stanju da sama radi. Potreban vam je neko…  LJUBAV: Za one u braku, postoji mogućnost svađe zbog sitnice. Obratite  pažnju na ono što govorite, imajte argumente.  ZDRAVLJE: Dobro se osećate uprkos problemima u privatnom životu.

RAK

POSAO: Trebalo bi da vam se isplati veliki trud koji je uložen u prethodnim godinama, mesecima.  LJUBAV: Nekada vam se čini da je sve što radite za partnera uzalud.  ZDRAVLJE: Bolovi u stomaku.

LAV

POSAO: Vaše nestrpljenje stvara veliki pritisak u kolektivu koji je navikao da radi nekim drugim tempom.  LJUBAV: Potrudite se oko voljene osobe.   ZDRAVLJE: Aritmija.

DEVICA

POSAO: Nemate hrabrosti da saopštite šefu da je pogrešio. Probajte da to uradite, iznenadiće vas njegova reakcija, biće vam zahvalan.   LJUBAV: U velikoj ste dilemi: da li da se pomirite sa bivšim ili da nastavite vezu sa novom osobom.   ZDRAVLJE: Moguća prehlada.

VAGA

POSAO: Povedite računa danas o svakom dokumentu koji potpisujete. Retrogradni Merkur u vašem sazvežđu može da donese velike probleme s administracijom.   LJUBAV: Danas imate problem u komunikaciji sa partnerom.  ZDRAVLJE: Osećate se depresivno.  

ŠKORPIJA

POSAO: Čini vam se da vam ugled među kolegama raste iz sata u sat. To je zato što ste zaiste vešti u obavljanju posla.  LJUBAV: Ne možete da verujete da se vama ovo dešava. Srećniji ste nego ikada.  ZDRAVLJE: Bol u donjem delu leđa.

STRELAC

POSAO: Mogući koflikti na radnom mestu. Pokušajte da ih izbegnete po svaku cenu da se ne biste osećali loše.  LJUBAV: Osećate veliki erotski naboj. Razmišljate o avanturi sa osobom sa radnog mesta.  ZDRAVLJE: Pazite se povreda.

JARAC

POSAO: Možete da računate na podršku osobe rođene u znaku Raka ili Ribe. Danas vam je pomoć neophodna ako mislite da sprovedete sve što ste naumili.  LJUBAV: Imate mogućnost za početak veze sa osobom u znaku Vodolije.   ZDRAVLJE: Proverite pritisak.

VODOLIJA

POSAO: Ukoliko želite promenu radnog mesta u okviru firme, budite slobodni da je tražite, nadređeni će vam izaći u susret.  LJUBAV: Danas ste izuzetno poželjni u očima suprotnog pola.  ZDRAVLJE: Bol u grlu.

RIBE 

POSAO: Netaktičnost vas može uvesti u probleme. Probajte makar jednom da razmislite dobro šta kome smete da kažete.   LJUBAV: Upali ste u fazu “crnih misli”. Trgnite se što pre!  ZDRAVLJE: Slaba cirkulacija.

Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković

Izvor: Lepa&Srećna