Mlad Mesec od 6. oktobra 2021. godine označava novi start i novi lunarni ciklus. Astrološka tradicija je da ovim počinje i vreme pogodno za nove projekte, ali uz zloglasni retrogradni Merkur, to možda i nije tako dobra ideja.

Sve što bi se moglo preporučiti jeste da se unesu izvesne izmene na poljima koja baš ne stoje najbolje, a četiri znaka horoskopa imaju najveće šanse da u tim poduhvatima i uspeju.

BIK

Imate priliku da malo smanjite svoje poslovne obaveze. To će biti i neophodno da učinite ako planirate da malo bolje zaštitite svoje zdravlje. Proverite kako stojite sa obavezama u kalendaru i nađite više vremena za odmor i rekreaciju.

RAK

Ovo je odlično vreme da se malo povučete u svoju "ljušturu". Bićete nostalgični, željni porodice i sad je trenutak da sa njima provodite više vremena. Ako planirate i da nešto renovirate u kući, dobar je trenutak za start.

ŠKORPIJA

Apsolutno je zadnji čas da se odmorite i napunite baterije. Treba vam barem produženi vikend, ako već ne možete da uzmete neki mini odmor. Nemojte da se ustručavate, na kocki je vaše fizičko i mentalno zdravlje.

RIBE

Dobar je trenutak da malo uredite odnose sa partnerom. Ako osećate neravnotežu u razmeni emocija, da nema kompromisa, dogovora i razgovora, iskoristite vreme mladog Meseca da otvorite "karte" i kažete šta vam smeta.

Izvor: Lepa&Srećna