Konjukcija Mars-Sunce nas uvek podstiče da se posvetimo onome što istinski želimo, a kad je u Vagi, pojačava se potreba za pravdom i kompromisom.

Od 8. oktobra, svi koji žele da poprave svoju vezu, mogu da računaju na podršku planeta, tvrde astrolozi. Upravo tada počinje tranzit koji se dešava samo jednom u dve godine, a traje oko nedelju dana. Posebnu snagu da se pomire i obnove svoju ljubav dobiće Ovan, Lav i Jarac.

OVAN

Vi podnosite veoma snažne energije, kakvih se drugi plaše. Zato nemojte ni da se ustručavate da trošite svoju - dajte sve od sebe da izgubljenu ljubav vratite. Velike su šanse da se u vašoj vezi zapravo ništa nije loše desilo osim što ste zapostavili njen romantičan aspekt. Iskoristite tranzit Marsa i pobegnite sa svojim partnerom negde gde ćete biti sami.

LAV

Osećate da vam je dosta negativnosti i da želite mir u kući. Tranzit Marsa će vam dati priliku da pokažete kakve stvarno promene priželjkujete ali i da pomogne partneru da ih sve prihvati i u njih se uklopi. Pokažite mu da ne menjate njega, već stil zajedničkog života.

JARAC

Za vas je važno da partner potvrdi svoju ljubav i odanost. Biće dovoljno da se izglade nesporazumi, naročito oni nastali od početka retrogradnog Merkura, jer je bilo dosta "šuma" u komunikaciji. Snaga reči biće dovoljna da se pomire čak i oni kojima se čini da nema povratka.

Izvor: Lepa&Srećna