Retrogradni Saturn je, po mišljenju astrologa, od izuzetnog značaja - kad je planeta karme krenula retrogradno, tad je počela i faza u kojoj smo tražili svoju ravnotežu u sudbinskim događajima.

Posle punih 5 meseci retrogradnog hoda, Saturn kreće direktno 11. oktobra 2021. godine. Generalno, možemo očekivati uklanjanje prepreka i odlaganja, pa čak i razrešavanje hroničnih problema i smirivanja nekih boelsti. Ko u ovom periodu iskusi neke neprijatne događaje, treba a zna da se oni zaista dešavaju radi višeg dobra.

Pet znakova horoskopa osetiće najviše novi pokret Saturna.

Blizanci

Tranzit Saturna kroz vašu kuću transformacije i iznenadnih promena može vam sada doneti samo dobro. Moguće je čak i iznenadno nasledstvo ili dobitak neke druge vrste.

Vaga

Rođeni u znaku Vage doživeće veliki uspeh na poslu, pa čak i pristojnu povišicu. Očekujte i poboljšanje radnih uslova a neke neprijatnosti i konflikti će potpuno izbledeti.

Strelac

I vama finansije bukvalno cvetaju. Moguća je i promena posla, širenje biznisa ili neke vrlo profitabilne investicije. Sve u svemu, povoljna faza za posao i finansije.

Jarac

Najveću sreću će doživeti oni koji priželjkuju put u inostranstvo, pa čak i preseljenje radi posla. San vam se ispunjava.

Vodolija

Vaš uspeh u ovoj fazi će, u velikoj meri, zavisiti od toga koliko se vi pažljivo ophodite prema drugima. Ne stvarajte neprijatelje, budite uviđavni. Ako se tako postavite, imate velike šanse za napredak pa i odlazak iz zemlje.

Izvor: Lepa&Srećna