OVAN

POSAO: Nikome ne otkrivate šta vam je plan, to je iznenađenje. Slaba komunikacija na svim nivoima. LJUBAV: Romantični ste. Imate dobro društvo. Porodično okupljanje. ZDRAVLJE: Spa centar, masaža su vam potrebni.

BIK

POSAO: Očekuje vas malo mudrovanja o tome kako započeti novu fazu posla. Neka to sačeka još malo. Vratite se na zemlju. LJUBAV: Ukoliko želite u pozorište ili bioskop, možete ići. Biće vam lepo. ZDRAVLJE: Uhvatila vas je anksioznost. Samo se opustite.

BLIZANCI

POSAO: Opuštena atmofera za rad. Svima prija. Kolektiv radi sve zajedno bez tenzija. LJUBAV: Romantični izlazak u dvoje. Porodica je zajedno. Lepo druženje. ZDRAVLJE: Kada se opustite i mozak ćete se prilagoditi promenama.

RAK

POSAO: Zaposlite mlade u vašem timu, firmi kojoj radite. Budite pažljivi pri trošenju novca. LJUBAV: Na raskrsnici ste emotivnoj. Rak u braku inspirisan je osobom koja radi poslove vezane za administraciju. ZDRAVLJE: Čuvati creva, bubrege i jetru.

LAV

POSAO: Nema potrebe da se previše nervirate i trošite na bespotrebne stvari. Sposobni ste da zaradite. LJUBAV: Potrebna vam je untrašnja ravnoteža, mir i snaga da se pokrenete. Ljubav sa osobom koja se bavi istim poslom kao i vi. ZDRAVLJE: Nije potrebno da se psihološki iscrpljujete.

DEVICA

POSAO: Ukoliko smatrate da grešite, stanite. Vi ste precizan znak, nije dobro da svoju energiju trošite na nešto što ne doprinosi ni radnom okruženju ni vama lično. LJUBAV: Potreban vam je otvoren razgovor sa partnerom. Možda živite u tišini, komunikacija je svakako najbolji način za "popravni ispit". ZDRAVLJE: Česti problemi sa bešikom čine vas nervoznim.

VAGA

POSAO: Morate da iskoračite iz polja emocija ukoliko želite da napredujete. Svako bespotrebno energetsko trošenje izaziva gubljenje novca i vremena. LJUBAV: Emotivna vezanost za partnera je nešto bez čega niste u stanju da funkcionišete. ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa zdravljem zbog preteranog rada. 

ŠKORPIJA

POSAO: Zadovoljni ste rezultatima rada i to je najvažnije za jednog Škorpiona koji svakako mora da bude uspešan u svemu što radi.  LJUBAV: Ako imate ljubavne probleme, to je zbog preterane ljubomore. Pomalo sebe doživljavate kao osobu kojoj moraju za sve da se polažu računi. ZDRAVLJE: Obratite pažnju na žlezde. Ovaj aspekat će vas pratiti više puta u toku ovog meseca.

STRELAC

POSAO: Saveti o poslovanju vam nisu potrebni. Iako se mnogi trude da podele sa vama svoje mišljenje, nije potrebno da se previše angažuju. LJUBAV: Partner daje šansu da se promenite u smislu bolje komunikacije. Ne budite oholi. ZDRAVLJE: Gornji deo kičme osetljiv.

JARAC

POSAO: Nervozni ste. Imate preterane ambicije. Nemojte toliko da razmišljate o poslu. Potrebna vam je bolja organizacija. LJUBAV: Partner je tu da bi vam ispunio želje. Prijateljstvo je faktor koji pomaže podjednako. ZDRAVLJE: Obratite pažnju na vene.

VODOLIJA

POSAO: Ostvarujete dobre rezultate na poslu, čak zavidne. Mnogi bi trebalo da se ugledaju na vas. LJUBAV: Nežni Rak vam pruža strast i emotivno vas stimuliše. Razmišljate o ljubavi i više nego što se to od vas očekuje. ZDRAVLJE: Loša cirkulacija.

RIBE

POSAO: Odličan dan za novac, javnost, popularnost. Saradnja sa stranim državljanima je i više nego uspešna. LJUBAV: U ljubavi cenite direktan odnos sa partnerom. Ako ne kažete šta osećate i šta vama treba, onda teško da ćete to i dobiti. ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković.