Pronađite svoj znak i pogledajte šta kažu zvezde za 8. jun 2021. godine.

OVAN

Posao: Dobar dan za sve one koji bi želeli da se bave nekom umetnošću. Posebno ako ste slikar ili muzičar, prepustite se emocijama. Novac vam stiže spontano. Ljubav: Slobodni moraju da budu u nekom velikom društvu da bi se totalno opustili i sreli nekog. Zdravlje: Dosta se dobro osećate.

BIK

Posao: Radite poslove koji su vezani za nekretnine i sigurno da ćete biti uspešni u tome. Kao i svaki put sarađujte sa Ovnom jer vam je on idealan saradnik za takav posao Ljubav: Pokušajte da budete na distanci kako biste smirili partnera i njegovu nervozu. Dobar period
dana od 16h. Zdravlje: Disanje vam stvara problem.

BLIZANCI

Posao: Odličan da za komunikaciju sa Vodolijom ili jednom Vagom avanturistom koji može da vas uvede u svet dobrog posla.
Ljubav: Racionalni ste kada je ljubavi i emocije u pitanju. Pokušajte da se stabilizujete kroz osvešćivanje svojih pravih duhovnih vrednosti. Zdravlje: Smanjite cigarete.

RAK

Posao: Veoma ste vredni. Želite da se dokažete svima. Nije strašno ako ste pogrešili negde u nekom delu posla. Mislite uvek pozitivno.
Ljubav: Brinete previše o partneru. Čak ste skloni da preterujete. Svakom je potrebna lična sloboda, pa i vama. Zdravlje: Ponekad osećaj nesigurnosti.

LAV

Posao: Pokušavate da pobegnete od sebe i raznih obaveza koje vas pritiskaju. Imate sve na raspolaganju, svi koji rade sa vama su u grču ukoliko im vi niste predvodnik. Ljubav: Partner očekuje jednu lepu i vedru osobu pored sebe. Vi sigurno jeste neko ko sija, daje sve za ljubav. Zdravlje: Možete imati često probadanja u lumbalnom delu.

DEVICA

Posao: Dobro se osećate danas. Imate saradnike koji vam pomažu i nećete imati težak dan. Ljubav: Osećate se dobro u društvu. Volite da izađete na luksuznija mesta,više nego da ostanete kući sami sa partnerom. Zdravlje: Nerazmišljajte stalno o zdravlju. Dobro ste.

VAGA

Posao: Rešavanje neugodnog problema može vam doneti dobru dobit. Opreznost nije na odmet. Ljubav: Provodite vreme u krugu porodice i sa voljenom osobom. Zabava! Zdravlje: Svež vazduh i vitaminski napitak će osvežiti vaš nervni sistem.

ŠKORPIJA

Posao: Razmišljte o konkurenciji, na koji način im prići kako ih preteći. Ljubav: On želi žurku vi ne. On želi prijatelje vi ne. Teške reči mogu pasti. Ne podnosite pridike. Zdravlje: Potrebno vam je dobro znojenje, radite vežbe. Uzimajte vitamin.

STRELAC

Posao: Uzimate konce u svoje ruke i krećete da upozate novog saradnika. Nemate vremena da čekate da vam on umakne. Ljubav: Odgovarate onako kako vam se servira. Osmeh za osmeh.Grubost za grubost. Zdravlje: Povremeno čitanje svete knjige iscpreljene duše vraća na pravi put.

JARAC

Posao: Koji put se povlačite? Ne radite sebi ono što najviše ne volite, a to je da imate manjak ambicija. Sigurno ćete naći lakši put u sreću i zadovoljstvo ako radite ono što volite. Ljubav: Iskrenost je vaša vrlina. Potrudite da se partneru pokažete kao prava osoba, puna vrlina. Zdravlje: Dobro.

VODOLIJA

Posao: Izazivate ljubomoru. Praktična crta karaktera je u prvom planu. Bavite se stvarima koje vam donose korist. Novac vam je bitan danas. Ljubav: Sa Vagama i Škorpijama ljubavna ili seksualna veza. To već morate da odlučite sami. Zdravlje: Napetost, nervoza, često nesanica.

RIBE

Posao: Mislite da ste bez posla ali ćete iznenada dobiti ponudu koja će vas usrećiti više nego što mislite. Ljubav: Ljubav pored reke, mora. Šetajte što više, tu ćete naći srodnu dušu. Imate sve potencijale za iskrenu vezu. Zdravlje: Brinete o zdravlju prijatelja, ne toliko o svom.

Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković.

Izvor: Lepa&Srećna