Dnevni horoskop za 3. jun  2021. godine. Pronađite svoj znak i pogledajte šta vam zvezde danas poručuju!

OVAN

Posao: Ovan treće dekade ima potrebu da menja posao. Morate uvažavati savet jednog dominantnog Lava. Ljubav: Budite optimista, kraći put, izlazak na večeru može vam podići raspoloženje. Zdravlje: Dosta dobro. Optimistično se osećate.

BIK

Posao: Tiho nastupate. Niste otvoreno agresivni ali ste potajno osoba koja ima tenziju skrivenu u sebi. Novac ne očekujte tokom dana. Ljubav: Koliko posla, toliko i ljubavi u toku dana. Zdravlje: Opušteno razmišljajte, bez stresa.

BLIZANCI

Posao: Dobar odnos sa svima koji su u vašem okruženju. Planirajte velike projekte. Saradnja sa inostranim partnerima. Ljubav: Puni ste zadovoljstva. Ovo je jedan od lepših dana u mesecu. Zdravlje: Odlično.

RAK

Posao: Svesni ste svoje energije, tako da ćete biti preopterećeni tokom dana. Rad vas ipak pored svega ispunjava. Ljubav: Funkcionišete dobro samo ako imate puno ljubavi i erotike. Partner je dovoljno pronicljiv da vas razume i pruži vam užitak. Zdravlje: Problem sa grlom.

LAV

Posao: Niste svesni svojih slabosti. Često okrivljujete druge. Nije dobro da tako radite jer gubite klijente. Razmislite. Ljubav: Ljubav vam je pomalo strana u današnjem danu. Mislite na novac. Zdravlje: Pritisak, cirkulacija osetljivo polje.

DEVICA

Posao: Vi se nervirate za sve i svašta. Rešavajte bitnije stvari od tih detalja koji vas iscrpljuju. Novac vam stiže preko osobe u znaku Raka. Ljubav: Putovanje sa partnerom je aktuelno i potrebno je da se ka tome usmeravate. Zdravlje: Previše se bavite nebitnim stvarima. Sebi gradite nervozu.

VAGA

Posao: Pozitivna komunikacija sa poslovnim partnerima daje vam više samopouzdanja za onošto radite i ulažete svoje napore. Prijatelji su tu da vam takodje pruže ruku i saslušaju. Ljubav: Na trenutak emocije će biti poljuljane ali kratkim potezima vi ćete ih vratiti tamo gde im je mesto. Zdravlje:Aritmija. Visok pritisak.

ŠKORPIJA

Posao: Individualnost danas uzima maha. Želite da svi vide da vi to možete i sposobni ste za to. Ljubav: Preuzeliste igru. Sada ste vi glavni i to otvoreno pokazujete. Da li se to dopada partneru, … nije vas briga. Zdravlje: Bolovi u kučmi.

STRELAC

Posao: Puno energije koje želite da podelite sa saradnicima. Poštujete njihove napore i nagradjujete ih. Ljubav: Partnerski odnosi su danas prijatni. Prisutno je davanja dobra komunikacija. Lična sreća je važna. Zdravlje: Povremeni bolovi u kičmi. Istezanje je rešenje.

JARAC

Posao: Birajte ljude sa kojima želite da radite. Najbolje neko iz zemljanog sazvežđa, posebno Devica dobra za novčane transakcije. Ljubav: Promenite partnera, ukoliko nije dobar, to je bar sada najlakše. Zdravlje: Dosta se dobro osećate.

VODOLIJA

Posao: Skloni ste situaciji koja je neobična za druge. Ono što druge izluđuje, vas čini potpuno ravnodušnim. Pratite svoju intuiciju.
Ljubav:
Volite situacije u ljubavi koje su pune strasti. Ponekad je partner pasivan, kao danas, na primer. To vam smeta.
Zdravlje:
Osećaj da vam nešto fali, ali šta?

RIBE

Posao: Veća količina novca je u igri. Ulagali ste dosta, ali novac vam kasni. Nije potrebno da previše brinete. Imate dobar dan za poslovne transakcije. Ljubav: Brinete o svemu pa i o partneru koji je neraspoložen. Oboje ste se udaljili zbog preteranog posla.
Zdravlje:
Problem žuči. 

Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković.

Izvor: Lepa&Srećna