Dnevni horoskop za 6. majl 2021. godine. Pronađite svoj znak i pogledajte šta vam zvezde danas poručuju!

OVAN

Posao: Napredujete danas u firmi u kojoj se nalazite. Baš vam zavide svi. Pazite da se ne uobrazite. Ljubav: Interesuje vas jedna Riba, koja stalno pokušava da vas izbegne jer ste prejaki za njenu energiju. Možda ne bi bilo loše da priđete suptilnije. Zdravlje: Česte glavobolje.

BIK

Posao: Ponekad imate problem da nađete pravi lek za saradnju sa osobama iz vašeg okruženja. Strpite se. Oni će svakako slediti vaš put. Ljubav: Slobodne osobe rođene u ovom senzualnom znaku mogu da očekuju susret sa Blizancima ili Devicom. Zdravlje: Dobro, jedino morate povesti računa o pritisku.

BLIZANCI

Posao: Imaćete posao u inostranstvu. Neko će vas iznenaditi dobrim vestima za posao ili novu ponudu. Imajte poverenja. Ljubav: Računajte na dobar provod ili ako ste usamljeni na poznanstvo iz prijateljstva. Taj prijatelj može da bude neko ko je rođen u znaku Jarca.. Zdravlje: Niste u lošem stanju.

RAK

Posao: Imate dosta saradnika koji mogu da vam pomognu i sve to doprinosi vašem uspehu. Saradnja sa Vodolijom ili Vagom odlična. Ljubav: Osećanja iskrenost su najvažniji za vas. Imate preduslov da upoznate dobru osobu koja će vam biti verna ljubav. Udvaranje Ovna ili Ribe biće zanimljivo. Zdravlje: Pripazite na digestivni trakt.

LAV

Posao: Morate da dominirate na radnom mestu. Tu ste na svom terenu ako radite ono što volite. Ljubav: Slobodni moraju da se potrude više oko partnera, oko izbora ali i da se odluče, jer često imaju preterano naglašen ego. Zdravlje: Pripazite na varenje, stomak i način ishrane.

DEVICA

Posao: Obratite pažnju na saradnju sa Ribom, Ovnom, Škorpijom i Jarcem. Verovatno imate već plan šta dalje da radite sa ovim saradnicima. Ljubav: Morate da napravite pravilo u svom emotivnom životu, da li lutate ili ćete se odlučiti za nekog ko vam poklanja pažnju. Zdravlje: Mesec je u Ribama, pa je psiha osetljiva.

VAGA

Posao: Možda ste zaboravili na saradnike ali oni nisu na vas. Imate odličnu energiju i to ćete iskoristi da se organizujete za dalji poslovni aranžman. Ljubav: Idealn dan za provod i novo poznanstvo oko druge polovine dana. Odlično raspoloženje imate. Zdravlje: Dosta solidno zdravlje.

ŠKORPIJA

Posao: Dobra vest za sve koji planiraju da rade poslove vezane za inostranstvo. Ova planeta je velika I prostrana. Verovatno ćete otputovati u Ameriku ili Australiju. Ljubav: Oni koji su u braku i vezi moraju da obrate pažnju na ljubomoru i posesivnost. To vam se često dešava. Nije dobro za vaš odnos. Zdravlje: Sada je mnogo bolji period.

STRELAC

Posao: Imate izvesnih manjih problema. Bilo bi potrebno da sami donesete odluku o poslu koji vas čeka već duži period. Ljubav: Predstoji vam lep ljubavni susret. Verovatno ćete biti stabilniji i moćićete da napravite pravi izbor u novom poznanstvu. Zdravlje: Problemi sa pritiskom I srcem.

JARAC

Posao: Menjate sve iz korena. Možda se preokrenete i počnete da radite nešto što ne biste ni pomislili da možete. Ljubav: Više izlazaka i druženja. Vama je bitno da se družite i budete u društvu mnogih osoba koje vas opuštaju. Zdravlje: Zadovoljni ste trenutno sa sobom. Dobro zdravlje.

VODOLIJA

Posao: Poziv za saradnju sa Ribama, Strelcima ili Jarčevima. Očekujete od te saradnje sve. Morate biti jaki i izdržljivi. Ljubav: Brinete o svojoj porodici danas. Oni su vam najbitniji u ovom trenutku. Držite se tog stava. Dobro se zabavite I opustite. Zdravlje: Morate na dijetu.

RIBE

Posao: Ovo je dan gde vam se otvaraju dve šanse za napredak ili promenu posla. Iskoristite bar jednu od mogućnosti. Ljubav: Imate plan da osvojite jednu osobu koja je zanimljiva, duhovita. Uživajte u svom izboru. Verujte sebi i svojim osećajima. Zdravlje: Bolje raspoloženje vam sledi.

Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković.

 Izvor: Lepa&Srećna