Dnevni horoskop za 7. majl 2021. godine. Pronađite svoj znak i pogledajte šta vam zvezde danas poručuju!

OVAN

Posao: Osećate snažnu potrebu da dominirate na poslu i u svom poslovnom okruženju. Ponekad ste naporni i teški. Ljubav: Imate snagu da se borite sa izazovima i izuzetnu stvaralačku moć. Ne navaljujte na partnera silom ako želite da doživite lepe trenutke. Zdravlje: Dosta dobro.

BIK

Posao: Iskoristite pravi trenutak I ostvarite poslovnu ideju, nema sumnje da ćete uspeti. Pošto sreća obično ide u kompletu sa ambicijom. Ljubav: Pod uslovom da ste usamljeni, izlazite što više i družite se. Momenat za novu ljubav upravo je nastupio. Zdravlje: Brinete o svojim hormonima.

BLIZANCI

Posao: Pošto posedujete pojačane mentalne sposobnosti, izbeći ćete opasnost od prevare. Zbog toga sve što treba proveravajte. Ljubav: Slobodne trenutke provodite baveći se stvarima koje volite. Tako ćete najbolje da se snađete u društvu. Strelci su dobitna kombinacija. Zdravlje: Nervoza vas baš opterećuje.

RAK

Posao: Kratak predah koristite da napunite baterije, jer su pred vama novi životni okršaji. Imaćete posla preko glave. Opterećeni ste. Ljubav: Trenutno su prijatelji i ljubav zaslužni za stanje sreće i lepog izgleda. To je lepo čuti a i videti vas. Zdravlje: Poblem sa žuči, slezinom.

LAV

Posao: Vodite računa o tome da ne istrošite sve adute. I dalje ste pod utiskom izvesnih događaja. Niste se nadali da će stvari krenuti dobro. Zbog toga pazite na odluke. Ljubav: Imate vremena za sve, pa i za ljubav. Širite je na sve strane u tolikoj meri da ste postali pravi rasipnik. Zdravlje: Odlično.

DEVICA

Posao: Nervoza je prateće osećanje. Pokušajte da na nju ne obraćate pažnju, već se okrenete poslu i stvarima koje vam pričinjavaju zadovoljstvo. Ljubav: Budite tolerantniji, ne precenjujte svoje mogućnosti. Dovoljno ste zavodljivi da možete da se izborite za svoje mesto pod suncem. Zdravlje: Čuvajte kičmu.

VAGA

Posao: Pred vama je uspešan dan. Osećate se dobro i želite da takvo stanje podelite sa najbližima. Ljubav: Pošto pripadate jednom od najnesebičnijih astroloških znakova, umete da delite i dobro i zlo sa okolinom. Posebno ste uspešni u ljubavi. Zdravlje: Manji problem sa migrenom.

ŠKORPIJA

Posao: Vaša samouverenost i vaše samozadovoljstvo smeta okolini i svim saradnicima na poslu. Pokušajte da se spustite na zemlju. Ljubav: Pravite sami sebi problem u braku. Konkurencija nije dobra već dopunjavanje. Ono što vi neznate druga strana zna. Zdravlje: Radiklano menjajte stil života.

STRELAC

Posao: Period lakoće i optimizma smenjuje se sa nezadovoljstvom i kompleksima. Prikrivate lažnu sliku koju o sebi stvarate pred drugima. Ljubav: Posao ne sme da oseti vaše slabosti, ali zato porodica može. Ona je odličan ventil za pražnjenje. Čuvajte svoj dom, kuću. Zdravlje: Nervoza.

JARAC

Posao: Posao vam je najvažniji baš danas. Imate priliku da zaradite više nego vam treba. Mesec i Uran su u sekstilu. Odlično za privatan posao. Ljubav: Emotivno držite sve u svojim rukama. Posebno vas raduje činjenica da ste uspeli da stavite pod kontrolu sebe. To je u čitavoj stvari bilo najteže. Zdravlje: Srce i kičma.

VODOLIJA

Posao: Brzoplete odluke. Mesec u Ribama od vas se traži da radite sa nekim iz vatrenog sazvežđa. Oni mogu da vas usmere. Ljubav: Niste oduševljeni da partner dominira. Ali kada je to neki Lav ili Strelac onda sigurno imate razloga da ih poslušate. Zdravlje: Dosta dobro.

RIBE

Posao: Ribe biznismeni mogu očekivati poslovni uspeh. Još ukoliko se bave trgovinom, turizmom, ugostiteljstvom. Biće povoljnih aranžmana, novca. Ljubav: Dobar dan za tajne veze. Ali ništa posebno i trajnije. Ovo je više neki takoreći prolazni dan. Zdravlje: Loš stomak, metabolizam.

Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković.

 Izvor: Lepa&Srećna