Vladavina Strelca počinje 21. decembra 2020. godine i donosi vatrenu energiju i osećaj optimizma, mada su dani sve tamniji a noći sve duže. Evo kako će Sunce u znaku Strelca uticati na vaš horoskopski znak!

OVAN

Imate velike planove, spremni ste da osvojite svet a možda čak i da krenete na neki važan put. Slobodno se bacite na ostvarenje svojih snova, bez obzira da li se tiču materijalnih želja ili obrazovanja, napretka u duhovnom smislu ili emocija. Svaka avantura ima izgleda za srećan kraj.

BIK

Vladavina Strelca probudiće u vama najdublje emocije. Spremite se da se suočite sa senkama, da nekome priznate važnu istinu koju ste krili. Ako osećate potrebu da u odnosima postavite nove granice, učinite to. Vreme je da se oslobodite teškog prtljaga i vratite svoje dugove.

BLIZANCI

Energija Strelca pomoći će vam da konačno uspostavite dobru dinamiku sa partnerom, kao i da otkrijete kako da najbolje zadovoljite obostrane potrebe. Ne treba da zadržavate svoje želje samo za sebe. Otvorena komunikacija daće mogućnost i drugima da vam pruže pravu podršku.

RAK

Uživali ste neko vreme u rutini koju ste uspostavili, ali to će se sada malo promeniti. Morate prihvatiti novu spontanost u svom rsporedu, biće to ponekad vrlo zabavno. Vi sami treba da obnovite unutrašnje izvore energije a promena rasporeda i navika će vam u tome pomoći.

LAV

Sa ulaskom Sunca u znak vatrenog znaka, i vi dobijate novi šarm, jaču inspiraciju. Spremniji ste za zabavu, flert i kontakt sa simpatijom koju od nedavno merkate. Vreme je da se predate svojim strastima bilo koje vrste.

DEVICA

Za vas počinje idealno vreme da se skrasite kod kuće, posvetite uređenju doma, ukrašavanju svog prostora i isprobavanju recepata. Prija vam da budete u toplom i svetlom kad je napolju hladno i mrčno pa nema razloga da sebi ne pružite malo mira i spokojstva.

VAGA

Neophodno vam je da ponovo uspostavite kontakt sa svojim prijateljima, čak i onima koji nisu blizu vas. Nađite nova kreativna rešenja, poslužite se svim mogućim tehnološkim pomagalima, okupite se na virtuelnoj zajedničkoj kafi u što većem broju i sve češće. Nemojte samovati nipošto.

VAGA

Neophodno vam je da ponovo uspostavite kontakt sa svojim prijateljima, čak i onima koji nisu blizu vas. Nađite nova kreativna rešenja, poslužite se svim mogućim tehnološkim pomagalima, okupite se na virtuelnoj zajedničkoj kafi u što većem broju i sve češće. Nemojte samovati nipošto.

ŠKORPIJA

Vladavina Strelca nosi vam finansijske izazove, nemojte uletati u nepromišljene kupovine. Imaćete dosta želja, a mamiće vas i ideja da dragim ljudima darujete velikodušne poklone - odagnajte taj osećaj tipa "jednom se živi", "život je kratak" i tome slično. Suština života i prijateljstva nije ni u kupovinama ni u poklonima.

STRELAC

Dragi Strelčevi, srećan vam rođendan! Spremni ste na sve ovog meseca, slobodno recite "da" svim novim mogućnostima. Očekujte uzbudljive ponude i avanture, a ako ih prihvatite, videćete sebe u novom svetlu. Poklonite sebi ono što vas raduje, radovanje produžava život.

JARAC

Vladavina Strelca donosi vama vladavinu rada. Novi sastanci, novi zadaci, novi projekti, nova produktivnost. Ne zaboravite da obezbedite sebi dovoljnu količinu sna, da održite svoje mentalno zdravlje, da vodite računa o emocionalnim potrebama.

VODOLIJA

Trudićete se da povežete što više ljudi u značajnim oblastima svog života. Porodica ostaje na prvom mestu, ali ćete i sa kolegama provesti lepe trenutke, pa makar to bilo i samo u virtuelnoj komunikaciji. Članovima šire familije može biti potrebna pomoć, potrudite se da ostanete fleksibilni za slučaj nove organizacije svakodnevice.

RIBE

Imate šansu na napredovanje na poslu, naročito ako iskoristite vladavinu Strelca za jačanje lične motivacije. Ako se sve dobro bude razvijalo, to će značiti i važan materijalni podsticaj za vas. Otvara se budućnost i za one koji su trenutno u potrazi za poslom.

Izvor: Lepa&Srećna